10 vilinoši iemesli „Baltic Beauty 2019” apmeklējumam!

Atpūtai un izklaidei 7.novembris 2019
 
Publicitātes foto
Jau šajā nedēļas nogalē – no 8. līdz 10. novembrim – Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas lielākā skaistumkopšanas izstāde „Baltic Beauty 2019”. Ko apskatīt, uzzināt un izmēģināt? Uzzini tūlīt pat!

1.

Iepazīsti jaunāko!

Skaistumkopšanas nozari raksturo nepārtraukta tiekšanās pēc perfektuma, tādēļ katru gadu parādās arvien jauni, uzlaboti produkti, un “Baltic Beauty” ir īstā vieta, kur tos ieraudzīt, izmēģināt un iegādāties! Medus matiem, tonējoša želeja sirmiem matiem, pārveidojoša kosmētika pēdu kopšanai, sejas aktīvo vielu koncentrāts… tie ir tikai daži no jaunajiem skaistumkopšanas līdzekļiem, ko varēsi iepazīt Ķīpsalā. Būs arī jauno zīmolu prezentācijas! Turklāt tas viss par īpaši izdevīgām izstādes cenām!

Publicitātes foto

2.

Darbojies meistarklasēs!

Šajā sezonā viss ir par un ap krāsām! Tāpēc interesenti 8. novembrī plkst. 12.00 ir aicināti uz “Essential Looks 02/2019” jaunāko tendenču meistarklasi, kuru vadīs “Schwarzkopf Professional” treneru komanda. Savukārt “BIS Beauty Imagine Space” ekspozīcijā visās trīs izstādes dienās notiks dažādas uzacu atjaunošanas un pareizas kopšanas, krāsošanas, modelēšanas un laminācijas meistarklases. Bet “Lisap Milano” stendā tehnoloģes Marijas Tihomirovas vadībā notiks jaunās “LK OPC” krāsas prezentācija, kur uz īpaši sagatavotām matu šķipsnām varēs praktiski darboties un iepazīt krāsas, balinātājus un tonējošos produktus. Ilūkojies ŠEIT.

Publicitātes foto

3.

Iepazīsti Latvijā radītu kosmētiku!

Vai zināji, ka Latvijā ražo uz korneoterapijas principiem balstītu kosmētiku, ZeroWaste sausos dezodorantus un pat drošas sejas krāsas bērniem? Jā, latvieši tiešām ir ģeniāli un ar izdomu! - par to pārliecinies izstādē “Baltic Beauty 2019”! Astoņu Latvijas zīmolu radīto kosmētiku vienkopus atradīsi hallē “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” ekspozīcijā „Magnetic Latvia”. Uzzini vairāk ŠEIT.

Publicitātes foto

4.

Satiec speciālistus un konsultējies!

Vēlies noskaidrot, kā un kāpēc noveco mūsu āda? Tad 8. novembrī plkst. 16.00 apmeklē ārstes dermatoloģes Lanas Kasparanes lekciju ““Gold Collagen” pretnovecošanās uztura bagātinātāji”. Bet, ja vēlies uzzināt, kā pareizi izvēlēties kolagēnu, kāpēc tas ir tik svarīgs, un kā to efektīvi uzņemt, tad 10. novembrī plkst. 12.00 apmeklē ’’TriCollagen’’ stendu, kur interesentus konsultēs farmaceits Vītauts Latvis (Vytautas Latvys). Savukārt “Beauty Baltikum” stendā varēs saņemt profesionāļu konsultācijas par ādas kopšanu. Speciālisti piemeklēs tieši tev piemērotāko produktu, lai ādas kopšana būtu maksimāli efektīva. Bet, ja vēlies konsultēties par nagu kopšanu, tad noteikti iegriezies “Kinetics” ekspozīcijā!

Publicitātes foto

5.

Atklāj ēterisko eļļu dziedinošo spēku!

10. novembrī notiks konference “Aroma Life”, kurā lieliski lektori stāstīs par ēteriskajām eļļām, ko var izmantot kosmētikas un pat saldumu gatavošanā, pirts rituāliem, mugurkaula veselības saglabāšanas noslēpumiem, un kinezioloģiju - iespēju transformēt un atjaunot DNS atmiņu. “Skatīsim asinis zem mikroskopa, jo tieši tur glabājas lielākā daļa atbilžu par saslimšanām. Tajā skaitā arī par onkoloģiju. Mūsu enerģija vistiešākā veidā ir atkarīga no eritrocītu kvalitātes, bet imūnsistēma no leikocītu kvalitātes un daudzuma. Savukārt ēteriskās eļļas ietekmē asins kvalitāti,” stāsta “Aroma life Latvia” pārstāve Dzintra Čevere. Vairāk ŠEIT.

Publicitātes foto

6.

Vēro apburošu friziermākslas šovu!

9. novembrī izstādē notiks “Ollin Professional” vērienīgs mākslas un augstās modes šovs “Mākslas darbs”, kam iedvesma rasta krāšņos pasaules mākslas darbos. Šovā būs krāsu un sižetu daudzveidība, vizāžistu, stilistu, dizaineru un augstākā līmeņa friziermākslas paraugdemonstrējumi. Pasākumu vadīs mūziķis Markuss Riva un TV seja Maija Silova. Detalizētāk ŠEIT.

Publicitātes foto

7.

Atklāj unikālu sejas fitnesa sistēmu!

Latvijas zīmols “7 Day Cosmetics” izstādē dalīsies pieredzē, kā ilgāk saglabāt sejas jaunību - apmeklētājus iepazīstinās ar sejas fitnesa programmas “New Face” vingrinājumiem un masāžas tehnikas sistēmu. 8. novembrī varēsi apgūt vingrinājumus acīm tūskas noņemšanai un sejas vingrinājumus pierei un uzacu zonai, bet 10. novembrī sejas ovāla uzlabošanai, dubultzoda noņemšanai, kā arī sejas pašmasāžas tehnikas. Konkrētus laikus skati ŠEIT.

Publicitātes foto

8.

Izmēģini jaunākās tehnoloģijas!

Izstāde “Baltic Beauty” ir unikāla vieta, kur vienuviet izmēģināt dažnedažādas skaistumkopšanas procedūras. Piemēram, ’’Grand Lumeni’’ aicina izbaudīt kosmetoloģijas aparātprocedūras: sejas masāžas, bezadatu mezoterapiju, ultraskaņas tīrīšanu. Savukārt “Skienta” ekspozīcijā visās trīs izstādes dienā no plkst. 11.30 varēs izmēģināt “Purlés” profesionālās sejas kopšanas procedūru, vērot ’’Storyderm’’ inovatīvo bioloģisko pīlingu un sejas procedūru demonstrācijas. Arī “MeiTan” izstādes apmeklētājiem piedāvās iepazīt jaunākās tehnoloģijas - auduma arommaskas un kosmētiku, kas pasargā no apkārtējās vides piesārņojuma. Interesenti varēs iepazīties arī ar Dr. Mauriņa Vēnu un lāzermedicīnas klīnikas skaistumkošanas pakalpojumiem, kuriem tikai izstādē būs īpašas cenas.

Publicitātes foto

9.

Izglītojies konferencēs!

Vai grūtniecei ir jālieto vitamīni? Kāda nozīme ir A un E vitamīna lietošanai? Vai bez D vitamīna lietošanas ikdienā nevar iztikt? Uz šiem un vēl citiem aktuāliem jautājumiem par vitamīniem 9. novembrī izstādē diskutēs Latvijas Ārstu biedrības starpdisciplinārajā konferencē “Vitamīni - par un pret”. 10. novembrī notiks konference “Dalila Beauty Conference”, kurā spriedīs par ļoti interesantām tēmām, piemēram, skropstu meistara “alerģija” pret klientu jeb baiļu pārvarēšana, jaunas iespējas reklamēties “Instagram”, piecas skaistuma trenera kļūdas. Kopumā šogad “Baltic Beauty” notiks 7 vērtīgas konferences. Konferenču programmu skati ŠEIT.

Publicitātes foto

10.

Padomāts arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem

Visās trīs izstādes dienās “Baltic Beauty 2019” hallē “Matu skaistuma pasaule” interesenti varēs izmantot bārddziņa pakalpojumus. Meistari, ņemot vērā klienta vēlmes, galvas un sejas formu, arī aktuālās modes tendences, ieteiks piemērotāko matu griezumu un bārdas formu. „Mūsu, „Noble/Barber Mind”, stendā varēs atrast visu, kas ir nepieciešams vīrietim, lai pilnvērtīgi un kvalitatīvi sevi koptu. Būs izcili produkti un aksesuāri! Tāpat varēs izmantot profesionāla bārddziņa pakalpojumus un konsultācijas,” norāda Guntis Apkalns. Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar vīriešu matu, bārdas un skūšanās kosmētiku no Itālijas - „Barber Mind Deluxe”.

Publicitātes foto

Baltijas vērienīgākie skaistuma industrijas svētki

Jau no 8. līdz 10. novembrim izstādes “Baltic Beauty 2019” hallēs - “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” - dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 360 dalībnieki no 20 pasaules valstīm! Šogad notiks 7 vērtīgas konferences, 49 profesionālie konkursi, 30 meistarklases, 25 semināri un 49 profesionālie konkursi. “Baltic Beauty 2019” pasākumu programmu skatiet ŠEIT.


Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju - CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, SIA “Pigmalions”, “Aroma Life Institute”.


Sekojiet aktualitātēm arī sociālajos tīklos.

Izstādes darbalaiks:

8.-9. novembris 11.00-20.00

10. novembris 11.00-19.00

Ieejas biļete - 6 €

Pensionāriem, skolēniem, invalīdiem - 4 €

Bērniem līdz 7 gadu vecumam - bez maksas

Biļetes var iegādāties arī internetā.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija