4 ieteikumi romantiskai atpūtai ar mīļoto Ziemassvētku brīvdienās

Atpūtai un izklaidei 17.decembris 2019
 
Publicitātes foto
Tuvojoties gada nogalei un svētkiem, tik daudz ir jāpaspēj un jāpadara gan darbā, gan mājās, ka reizēm svētku noskaņa pazūd starp steigu, veikalu apmeklējumiem, darbu termiņiem un mēģināšanu saplānot, kā apmeklēt visus svētku pasākumus. Tomēr, izvirzot decembra prioritātes un plānojot darbus, nevajadzētu aizmirst arī par savu otro pusīti. 

Attiecības ir tā joma, ko nedrīkst aizmirst nekādos apstākļos, ir jāatrod laiks, ko veltīt otram. Tieši Ziemassvētku brīvdienas var būt labs mirklis, lai uz dažām dienām, kaut vai dažām stundām izbaudītu divvientulību, aprunātos, kas varbūt šajā saspringtajā laikā īsti nav izdevies. Un protams - lai baudītu romantiku un mīlestību, jo netraucēta kopā būšana būs labākā dāvana pārim. Kā tad izbaudīt Ziemassvētku brīvdienas divatā?

1. Noķeriet Ziemassvētku noskaņu citā pilsētā

Lai uz mirkli izrautos no ikdienas un divatā izbaudītu citu vidi, varat vienkārši aizbraukt uz citu pilsētu tepat Latvijā vai arī kaimiņu valstīs. Gada nogalē pilsētas ir izrotātas, notiek svētku tirdziņu un pasākumi. Varat vienkārši izbaudīt atmosfēru, nesteidzīgi izstaigāt pilsētu, apskatīt interesantus kultūras un arhitektūras objektus, izbaudīt maltīti vietējā kafejnīca vai restorānā.

2. Izbaudiet atpūtu SPA viesnīcā

Laba izvēle pārim noteikti būs arī atpūta SPA viesnīcā, kur varēs izbaudīt ūdens relaksācijas zonu un SPA procedūras atbilstoši jūsu vēlmēm. Tā būs ziemai īsti piemērota atpūta divatā. SPA apmeklējums būs arī laba dāvana pārim, ja nepieciešams svētkos apsveikt kādu citu pāri, lai arī viņi var izbaudīt romantiskus mirkļus un relaksēšanos SPA centrā. SPA ir silti, gaiši un patīkami - tieši tas, kas ziemā nepieciešams, lai sniegtu līdzsvaru tumsai un aukstumam ārpusē.

Labas idejas atpūtai SPA, kas Ziemassvētkos būs brīnišķīga dāvana pārim, varat meklēt interneta veikalā.

3. Ļaujieties ziemas priekiem uz kalna

Ja esat ziemas un sniega prieku cienītāji, tad droši varat izvēlēties kopīgo laiku pavadīt kādā slēpošanas kalnā vai distanču trasē. Vai arī jebkurā vietā, kur ir sniegs un iespējams izbaudīt tādas aktivitātes kā slēpošana, slidošana, snovbords, traukšanās no kalna ar ragaviņām. Izkustēšanās svaigā gaisā ir lielisks veids, kā pavadīt brīvdienas, tas nāks par labu attiecībām, fiziskajai un garīgajai veselībai.

Ja arī līdz šim neesat izmēģinājuši slēpošanu un citas ziemas aktivitātes, tad varbūt šī ir īstā reize, lai abi kopā to izdarītu un iemācītos kaut ko jaunu, lai jautri pavadītu laiku.

4. Dodieties vakariņās uz kādu īpašu vietu

Pat tad, ja varat divatā ārpus mājas pavadīt vien dažas stundas, varat doties uz restorānu, lai nesteidzīgi izbaudītu gardu svētku maltīti, ko tieši jums sarūpēs šefpavārs. Svētku laikā pārmaiņas pēc būs patīkami pašiem nedarboties virtuvē, bet izbaudīt jau gatavu maltīti. Uzposieties un dodoties uz randiņu restorānā, nobaudiet labu vīnu vai kādu kokteili - ir taču svētki! Tas piešķirs jaunas krāsas un sajūtas jūsu attiecībām.

Protams, šīs ne tuvu nav vienīgās idejas kopīgām nodarbēm un labai laika pavadīšanai ar otro pusīti Ziemassvētku brīvdienās. Galvenais darīt to, kas pašiem patīk, kas ļauj izbaudīt vienam otra kompāniju. Šis ir tas patīkamais darbs, kam jāatrod laiks, lai uzturētu attiecības ar mīļoto cilvēku piepildītas un emocionāli tuvas.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija