Ko dāvināt vecmāmiņai svētkos?

Atpūtai un izklaidei 23.janvāris 2020
 
Publicitātes foto
Portāls nra.lv
 
Ģimenes seniori ir mūsu dārgums. It īpaši vecmāmiņas, kuras devušas tik daudz sirds siltuma, dzīves gudrību un labu padomu. Tāpēc viņas ir pelnījušas, lai viņas atceramies gan svētkos, gan ikdienā, apciemojot un palutinot ar īpaši pārdomātām dāvanām. 
Kāda dāvana vecmāmiņai būtu piemērota? Tas atkarīgs no vairākiem faktoriem - jūsu savstarpējām attiecībām, vecmāmiņas rakstura, interesēm un hobijiem, arī no tā, kāds ir vecmāmiņas veselības stāvoklis un vecums, jo mūsdienās vecmāmiņas titulu izbauda kundzes diezgan plašā vecuma amplitūdā. Tomēr galvenais, lai dāvana vecmāmiņai patiktu, būtu noderīga un patiesi sildītu viņas sirdi ar apziņu, ka mīļie cilvēki par viņu domā un rūpējas.

Uzdāvini vecmāmiņai kopā pavadītu laiku

Laiks ir nepielūdzams, ar katru gadu vecmāmiņa kļūst vecāka. Diemžēl viņa nedzīvos mūžīgi, tāpēc ir būtiski krāt jaukas atmiņas par kopā pavadītu laiku. Jaunajiem šķiet, ka vienmēr jau var atlikt ciemošanos uz vēlāku laiku, bet nekad nevar zināt, vai šis “vēlāk” vispār pienāks. Tāpēc ir jāatrod laiks šeit un tagad, ko pavadīt ar saviem tuvajiem cilvēkiem, arī ar vecmāmiņu.

Kvalitatīvs laiks kopā būs burvīga dāvana vecmāmiņai, ko viņa noteikti ļoti novērtēs.

Kopā varat doties uz kādu pasākumu, piemēram, koncertu, teātri vai izstādi. Tas atkarīgs no jūsu gaumes un vēlmēm.

Varat arī aizvest vecmāmiņu pusdienās uz labu restorānu, lai viņa varētu nobaudīt kaut ko neikdienišķu. Maltītes laikā varēsiet ļauties nesteidzīgām sarunām.

Varbūt varat izplānot ekskursiju vecmāmiņai, iekļaujot vietas, ko viņa ir vēlējusies apmeklēt vai kas saistās ar kādām atmiņām, jaunības laikiem. Ļaujiet viņai dalīties savos stāstos un atmiņās, jo tā ir tā bagātība, ko viņa var nodot nākamajām paaudzēm.

Palutini vecmāmiņu ar relaksējošu atpūtu un skaistumkopšanu

Vecmāmiņa ir sieviete. Un sievietēm jebkurā vecumā patīk labi justies un izskatīties, rūpēties par savu ķermeni un labsajūtu. Tāpēc lieliska dāvana vecmāmiņai būs arī jebkas no skaistumkopšanas un SPA pakalpojumu klāsta. Visērtāk šāda veida dāvanu vecmāmiņai būs pasniegt dāvanu kartes viedā, lai viņa pati var izvēlēties, kādu procedūru vai kurā laikā to apmeklēt. Lūk, dažas idejas šāda veida dāvanām!

Klasiska ķermeņa masāža


Atpūta “Egle” sanatorijā


SPA kompleksa apmeklējums


Karsto akmeņu masāža


Manikīrs un pedikīrs


Sāls istabas apmeklējums

Šīs un vēl daudzas citas dāvanas meklējiet interneta veikalā lieliskadavana.lv, kur vienuviet apkopoti labākie piedāvājumi no pašmāju un kaimiņu zemju uzņēmējiem.

Vecmāmiņai patiks pārbaudītas vērtības

Vecmāmiņas, kuras jau sasniegušas kārtīgu seniora vecumu, ir augušas citā laikmetā, kad bija citas vērtības un savādāks skatījums uz pasauli. Tāpēc viņas joprojām savā ikdienā daudz vairāk novērtē pārbaudītas un klasiskas lietas, ne vienmēr ļaujoties mūsdienīgajiem jauninājumiem. Un tas nav nekas slikts. Atbalstiet vecmāmiņu viņas izvēlēs un uzdāviniet kaut ko tādu, kam viņa dod priekšroku!

Piemēram, viņas iecienītā žurnāla vai avīzes abonementu, jo viņa dod priekšroku drukātam tekstam.

Varbūt vecmāmiņai nepieciešams papildināt dziju vai citu rokdarbu materiālu krājumus, lai varētu tapt skaistas zeķes, ko viņa pēc tam dāvina visiem saviem mīļajiem.

Bet varbūt labākā dāvana vecmāmiņai būs jauns radio aparāts, jo vecais ir krietni nokalpojis, bet radio klausīšanās ir vecmāmiņas ikdienas neatņemama sastāvdaļa.

Sirsnīgas un personiskas dāvanas

Dāvana vecmāmiņai noteikti nav tā, ko mērīt naudas izteiksmē, jo viņa ir tas cilvēks, kurš īpaši novērtēs sentimentālas, sirsnīgas un personiskas dāvanas, tāpēc droši varat ļauties saviem talantiem un nostaļģijai. Uzzīmējiet viņai gleznu, pašu spēkiem izdekorējiet krūzīti vai izveidojiet skaistu foto kolāžu ar jūsu kopīgajām bildēm. Iespēju un ideju šajā lauciņā var būt bezgalīgi daudz. Dāvanas, kurās esat ielikuši sirdi un kur jūtama jūsu mīlestība, vecmāmiņai noteikti būs pašas mīļākās.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija