4 padomi, kā uzburt romantisku Valentīna dienas vakaru mājās

Atpūtai un izklaidei 13.februāris 2021
 

2 / 4

pixabay.com

Eksperimentē ar krāsām

Jordāne iesaka nebaidīties un eksperimentēt ar krāsainiem traukiem ēdiena pasniegšanai. Tiesa, arī klasiski baltai servīzei nav ne vainas - gaišais fons ļaus izcelties produktu krāsām, turklāt balti šķīvji ir arī viegli saskaņojami ar citiem galda piederumiem. Oriģināli izskatās spilgti kontrastējošas detaļas.

"Iespaidīgi izskatās, piemēram, melni šķīvji ar zaļu vai sarkanu ēdienu, piemēram, pesto mērci vai gaspačo. Savukārt jūras veltes, piemēram, astoņkāji vai garneles, vislabāk izceļas uz zila fona."

Neliels knifs, kā likt esošajiem traukiem un piederumiem izskatīties kā jauniem, ir izvēlēties jaunus tekstilizstrādājumus.

"Fons var ļoti efektīvi mainīt kopējo noskaņu. Piemēram, balts galdauts uzreiz radīs svinīgu iespaidu. Tā ir klasika, kas neiziet no modes un vienmēr iederēsies svētkos. Modernā interjerā gan var iztikt arī pavisam bez galdauta - pietiek ar galda celiņu un paliktņiem, lai galds izskatītos pavisam citādi. Ja visi šķīvji ir vienā krāsā, kopiespaidu var padarīt dzīvīgāku, izvēloties rakstainu fonu.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija