5 lietas, ko nedrīkst izmest vai atdot pēc fen šui likumiem

Atpūtai un izklaidei 28.novembris 2021
 
pexels.com
Gada nogale ir laiks, lai izvērtētu un tādejādi atbrīvotos no liekajām mantām. Bet dažas lietas, saskaņā ar ķīniešu mācību, nedrīkst ne izmest, ne atdot.

Fen šui (Feng Shui) ir sena ķīniešu mācība, kas izmanto enerģijas spēkus, lai harmonizētu indivīdus ar apkārtējo vidi.

pexels.com

1. Nevajadzīgas dāvanas

Fen šui piekritēji uzstājot, ka dāvanas nedrīkst izmest vai atdot, ja tās ir pasniegtas no tīras sirds un ar laba vēlējumiem. Jebkuram ziedojumam esot sakrāla nozīme un dāvinātajai lietai ir pozitīva enerģija, jo dāvinātājs gribēja iepriecināt ar savu dāvanu. Nicinoša attieksme pret dāvanu novedot pie virknes nelaimju, raksta lisa.ru.

pexels.com

2. Rotaslietas

Rotaslietas nedrīkstot atdot cilvēkiem, kas nav saistīti ar asinssaitēm. Ko darīt arī ķēdīti vai gredzenu, kuri vairs nav izmantojami? Atbilde ir vienkārša - nosūti kausēšanai un palūdz meistaram, lai izveido rotu pēc taviem ieskatiem.

pexels.com

3. Cepures, apakšveļu un apavus

Personīgās lietas, ka bijušas tuvu ķermenim, nedrīkst atdot, jo tās sev līdzi nes saimnieka enerģiju. Tāpat nevajadzētu pieņemt drēbes no miruša cilvēka. Tā vietā novalkātajam apģērbam var piešķirt otro dzīvi - ļaujies rokdarbiem un radi jaunas, praktiskas lietas. Iespēju ir ļoti daudz.

pexels.com

4. Somas un makus

Šīs mantas ir labklājības simbols, kuras nedrīkst nonākt nepareizajās rokās. Tas negatīvi ietekmējot finanšu plūsmu. Izmetot šos aksesuārus atkritumos, garīgi atvadieties no tiem un noteikti pateicieties par kopā pavadīto laiku. Neaizmirstiet pārlikt naudas talismanus no vecā maka uz jauno.

pexels.com

5. Gultas veļu

Gulēšanas piederumi simbolizē ģimenes komfortu un labklājību. Ķīniešu filozofija aizliedz šādas lietas dāvināt citiem, jo tad varot sākties konflikti un strīdi par sīkumiem.

Avots

Noderēja?2

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija