5 lietas mājās ar sliktu enerģiju, no kurām iesaka pēc iespējas ātrāk atbrīvoties

Atpūtai un izklaidei 4.janvāris 2022
 
pexels.com
Šie priekšmeti visbiežāk nedodot nekādu labumu un tikai aizņem lieku vietu, kā arī rada negatīvu enerģiju.

Speciālisti identificējuši vairākas lietu kategorijas ar negatīvo enerģiju, kuras iesaka uzreiz izmest, lai nekaitētu arī veselībai, raksta life.ru, atsaucoties uz 5-tv.ru.

pexels.com

1. Miruša cilvēka mantas

Šī ir bīstama katogorija, jo šiem objektiem piemīt spēcīga nāves enerģija. Tie ietver lietas, kas piederējušas mirušiem cilvēkiem un, kuras nereti cilvēki glabā piemiņai. Eskperti iesaka to nedarīt spēcīgas negatīvās enerģijas dēļ.

pexels.com

2. Jūras gliemežvāki

Nereti no ceļojumiem uz siltajām zemēm mājās tiek pārvesti atrastie gliemežvāki. Tiek atgādināts, ka gliemežvāks ir miruša mīkstmieša mītne un šāds nieciņš var sagādāt nepatikšanas īpašniekam enerģijas dēļ.

pexels.com

3. Vecas drēbes un apavi

Šīs mantas mēdz bieži uzkrāties mājās un speciālisti iesaka laikus atbrīvoties pat no iemīļotākajiem apģērbu gabaliem un apaviem, kas savu laiku ir nokalpojuši. Dīkstāvē esošās un bezmērķīgās lietas uzkrājot negatīvu enerģiju, kas "saindē māju un pat var kaitēt veselībai".

pexels.com

4. Salauztas vai bojātas mantas

Saplīsusi tehnika, apstājies pulkstenis vai sasists spogulis - no tā visa ir vērts atbrīvoties, lai mājās atgrieztos harmonija. Turklāt tas var ietekmēt arī finansiālo labklājību. Jo mazāk mājās ir objektu ar sliktu enerģiju, jo labāk un brīvāk cilvēks jūtas.

pexels.com

5. Gruži kabatās

Sīkumi, kas uzkrājas kabatās un makos - čeki, konfekšu papīrīši, zīmītes utt., ietekmē ne tikai enerģētiku mājās, bet arī rada haosu galvās. Ieteicams no šiem sīkumiem laikus atbrīvoties.

Avots

Noderēja?

Komentāri 2

Komentē 2

 
Anonīms
 
Dzēsts

Māņticība augstākajā pakāpē.

4.janvāris 2022 Atbildēt

KA mes-iepriekseja paaudze esam izdzivojusi no vienas negativas energijas otra,nesajot valkatas drebes gadiem,salabojusi un lietojusi sodienas paaudzei nekam nederigus prieksmetus? Kur sis te gudribas var smelties?Ir kadi preses izdevumi -kuri dod sadus nenovertejamus padomus-tiem ,kam prats nav nogatavojies?

4.janvāris 2022 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija