Kā sakārtot dzīvokli stundu pirms meitenes ierašanās

Attiecības 15.novembris 2018
 
Ilustratīvs attēls
Katram vīrietim vismaz reizi gadījies saskarties ar situāciju, kad ātri jāsakārto miteklis, līdz ierodas pretējā dzimuma pārstāve.

Pieņemsim, ka laiks ir tikai stunda. Tātad iespēja, ka viss būs nevainojami, ir neliela, tomēr ir visas iespējas sakārtot māju tā, lai sievietes ciemošanās nekļūtu par pēdējo.

GQ uzsver, ka noteikti būs nepatīkami, ja centieni uz ko jauku uzaicināt ciemos meiteni beigsies ar neko paša nekārtības dēļ.

Tātad, kā veikt šo operatīvo uzkopšanu:

1. Tualete

Sāc tieši labierīcībās. Cerams, ka tu nemēdz nenolaist ūdeni, bet ja tomēr (fui!), tad izdari to. Gadās visādi, jo īpaši dzīvojot vienam.

2. Trauki

Ja tev ir trauku mazgājamā mašīna, tad samet visu tajā. Vai vismaz ieliec mērcēties izlietnē. Ja ir laiks pat nomazgāt tos, super. Ja nē, tad vismaz virtuve nesmirdēs pēc ēdiena atliekām, kuru piecas dienas atpakaļ tev atveda māte, jo pats gatavot tā arī neproti.

3. Vannasistaba

Tā kā dāma nāk ciemos pats saproti kam, uzsliec svaigu tualates papīra rullīti, varbūt pat pa rokai otru, kā arī miskastes grozu. Ja tev tāda tualetē nav, tad zini - ja pie tāda (vēlams ar vāciņu, ja vien abiem nav zem 25) netiksi, sekss visticamāk arī izpaliks. Pretējā gadījumā tu neesi gatavs, ka atnāks meitene. Uzkar tīru dvielīti rokām. Pārbaudi, ka ir arī ziepes un, ka vannā/dušā viss ir kārtībā.

4. Guļamistaba

Tā ir īpašā zona, kur tad viss, visticamāk, notiks. Aizvāc visu drazu nost no gultas. Ikviena normāla meitene aizbēgs prom, ja zem spilvena atradīs ēdiena iepakojumus. Visas krūzītes, glāzītes un citus traukus nes prom uz virtuvi (ja neatceries - skaties otro punktu). Neviens ar tevi gultā neliksies, ja acupriekšā būs nedēļu veci trauki. Pielūko, lai tur nav sasmacis gaiss. Protams, arī netīro veļu aizvāc prom.

5. Miskaste

Visticamāk laiks sūknēt un slaucīt putekļus neatliks, tādēļ vismaz aizvāc visus atkritumus prom uz miskasti, arī tukšās pudeles un bundžas. Tagad atpakaļ uz virtuvi! Atver ledusskapi, lai pārliecinātos, ka tur nekas nesmird. Ja smird, met ārā.

6. Laiks beidzies

Ar to arī viss. Ja vēl kāda minūte, vai divas, palikušas, tad vari nomazgāt pāris netīros traukus. Neticēsi, bet tas būs lietderīgāk, nekā veikt piecas atspiešanās, kādu parasti veic pirms seksa.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija