Kā pārsteigt savu mīļoto sievieti Valentīndienā

Attiecības 6.februāris 2019
 
Pixabay
Beāte Purmale
 
Valentīndiena vairs nav tālu, tādēļ par sirsnīgām dāvaniņām, ar kurām pārsteigsi savu otro pusīti, sāc domāt jau laikus. Theodysseyonline.com apkopojis 11 dāvanu veidus, ar kuriem iepriecināt savu mīļoto sievieti visu mīlētāju dienā. Iedvesmojies!

Šokolāde

Šis gardums ir viens no sievietes iemīļotākajiem našķiem. Šokolādes kaste sasildīs tavas draudzenes sirdi, kā arī tās cena būs draudzīga tavam maciņam.

Pixabay

Ziedi

Vēl viena romantiska dāvana, kura noteikti patiks tavai mīļotajai sievietei. Vari izpausties radoši un guļamistabā uz gultas izkaisīt rožu ziedlapiņas. Taču, ja uzskati, ka skaista puķu buķete viņai visvairāk ies pie sirds, tad noteikti turies pie šī varianta.

Milzīgs lācis

Tu savu otro pusīti pazīsti vislabāk! Tagad gan tev jāapdomā, vai tava draudzene būtu priecīga par šādu dāvanu. Ja viņai tā patiks, tad iegādājies šādu lāci, viņas smaids būs tā vērts.

Reuters/Scanpix

Vīns

Šis ir daudzu sieviešu iemīļotākais alkoholiskais dzēriens. Tikai nāksies izšķirties - balto vai sarkano vīnu? Taču, ja tu zini, kāds vīns tavai draudzenei vislabāk iet pie sirds, nopērc to un noteikti nenošausi greizi!

Pāru masāža

Kura gan nedievinātu šādu dāvanu? Tā iepriecinātu ne tikai viņu, bet arī tevi. Pirms Valentīndienas daudzviet tiek piedāvātas izdevīgas cenas pāru masāžām. Tas noteikti būs relaksējoši un baudāmi!

Vakariņas

Tas būs ļoti jauki, ja nolemsi savu otro pusīti Valentīndienā aizvest romantiskās vakariņās. Svarīgi atcerēties, ka uzmanību vajadzētu pievērst savai mīļotajai sievietei, nevis urbties mobilā telefona ekrānā.

Pixabay

Kino

Vari ar mīļoto sievieti visu mīlētāju dienā aiziet uz kinoteātri un noskatīties kādu filmu, ko viņa grib redzēt.

Kaklarota

Pirmā doma, kas tev noteikti iešāvās prātā - pārāk dārgi. Taču neuzskati šo ideju par sliktu esam, jo ir tik daudz veikalu, kuru sortimentā ir elegantas kaklarotas par pieņemamām cenām.

Apģērbs

Izvēlies un nopērc savai mīļotajai sievietei tērpu priekš Valentīndienas vakara. Tas ietaupīs viņas laiku, izvēloties, ko varētu vilkt! Viņa būs gatava krietni ātrāk.

Numuriņš viesnīcā uz vienu nakti

Šī dāvana komentārus neprasa, vakars var izvērsties patiesi romantisks.

Personalizēts foto rāmītis

Pārdomāta un atmiņas saturoša dāvana. Izvēlies vairākas jums abiem nozīmīgas fotogrāfijas un savieto vairākos mazos rāmīšos, kuri sastiprināti vienā. Tava draudzene noteikti kļūs emocionāla, viņai patiks tava izdoma.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija