Kā dekorēt automašīnu Ziemassvētkos: 4 neparastas idejas

Auto, tehnika, IT 19.decembris 2019
 
Caters News Agency / Scanpix/LETA
Baiba Puriņa
 
Ierasti uz Ziemassvētkiem dekorējam savus mājokļus un pagalmus, taču nevajag aizmirst arī par mūsu spēkratiem, jo arī tie pelnījuši iegūt svētku rotu. Izrādās, ka arī automašīnu dekorēšanas iespējas ir plašas, jāļauj tikai fantāzijai vaļu.

1. Ar Ziemassvētku gaismiņām

Mūsdienās veikalos ir pieejamas dažādas lampiņu virtenes ar baterijām, tāpēc izgaismot svu uzticamo spēkratu svētkos vairs nav neiespējamā misija. Ja vēlies vienkāršāko variantu, vienkārši apliec lampiņu virteni automašīnas aizmugurējam stiklam. Ja vēlies paspilgtināt svētku sajūtu, lampiņas piestiprini vispakārt automašīnai.

Atceries- ievēro Ceļu satiskmes noteikumus par automašīnu apgaismojumu, lai netraucētu satiksmi un neradītu apdraudējumu citiem tās dalībniekiem.

Ekrānuzņēmums no YouTube

2. Izrotā paneli

No automašīnas priekšējā paneļa noņem ierastos dzīvnieciņus vai citu atribūtiku, ja tāda ir, un tās vietā izmanto Ziemassvētkiem veltītas figūriņas, karekļus vai magnētus.

Ja nevēlies atvadīties no saviem atribūtiem, piešķir tiem svētku noskaņu, piemēram, suņa mantai, kurai kratās galva, uzvelc nelielu rūķa cepuri.

Ekrānuzņēmums no YouTube

3. Pievieno automašīnai banti

Šis gan nav praktisks rotājums un vairāk derēs automašīnām, kas novietotas stāvvietās vai pagalmos un, ar tām nav paredzēts doties tālākā izbraucienā. Šādu banti vari izveidot paša spēkiem (skat. zemāk video).

Piemēram, ASV ir speciāls uzņēmums, kas rada liela izmēra bantes, kuras speciāli piestiprināt automāšīnu jumtiem, bagāzņiekiem vai priekšējiem pārsegiem.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Lūk arī video, kā pašam radīt mašīnai banti.

4. Izmanto Ziemassvētku uzlīmes

Vienkāršs veids, kā automašīnai piešķirt svētku noskaņu, noteikti ir uzlīmju izmantošana. Šādas uzlīmes tiek bieži lietotas mājokļu logu dekorēšanai, bet tās var izmantot arī automašīnu stikliem. Aplīmē ar tām logu stiklus, taču tā, lai tās netraucētu pārredzēt ceļu.

Interesanta ideja ir "mājošais Ziemassvētku vecītis" (vai sniegavīrs, rūķis, utt.). Uz aimugurējā stikla uzlīmē ziemassvētku vecīti, bet tā "kreiso roku" piestirpini stikla tīrītājam. Kad tīrīsi stiklu, aizmugurē braucošajiem šoferiem Ziemassvētku vecītis priecīgi "mās".

Ekrānuzņēmums no YouTube

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija