7 noderīgi triki visiem viedtālruņu īpašniekiem

Auto, tehnika, IT 3.marts 2020
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Šodien viedtālrunis jau kļuvis par neatņemamu mūsu ikdienas sastāvdaļu un tas vairs nav tikai saziņas līdzeklis, bet to izmantojam arī darbam, izklaidei un citiem mērķiem. Portāls "Brightside" apkopojis dažādus trikus, kurus atklājuši un izmanto viedtālruņu lietotāji.

1. Saglabā veco telefonu

Jā mūsdienās telefonus mēdzam mainīt "biežāk nekā zeķes", bet ir vērts tomēr paglabāt arī vecāku modeli, jo nereti jaunākie modeļi ir neizturīgi un ļkibeles ar tiem var notikt biežāk. Turklāt, vecāki modeļiem ilgāk iztur baterijas.

pixabay

2. Telefona vāciņš naudas glabāšanai

Telefona vāciņš lieliski noderēs naudas baknošu noglabāšanai. Noņem telefona aizmugurējo vāciņu un noslēp tajā naudu. Šis ir arī lielisks veids, kā glabāt rezerves naudu gadījumiem, ja aizmirstās maks.

Ekrānuzņēmums no YouTube

3. Kā veikli atšķirt telefona austiņas

Lai gan tagad daudzi izmanto bezvadu austiņas, labs triks, kā uzreiz pamanīt, kura austiņa jāliek labajā ausī, bet kura - kreisajā, ir to uzgaļiem izmantot dažādas krāsas mīkstinājumus. Piemēram, labajai ausij izmanto baltu, bet kreisajai - melnu uzgali.

Ekrānuzņēmums no YouTube/Brightside

4. Izmanto kameru bateriju pārbaudei

izrādās, ka mūsu viedtālruņu kameras spēj uztvert infrasarkanos starus. Ar kameras palīdzību vari pāraudīt mājās esošās baterijas.

Ekrānuzņēmums no YouTube/Brightside

5. Izmanto kameru kā spoguli

Jā, ir iespējams ielādēt speciālas spoguļa aplikācijas, taču šim nolūkam var vienkārši izmantot kameru to iestatot tā dēvētās pašbildes režīmā.

pixabay

6. Radi lampu

Ieslēdz telefona lukturi un novieto viedtālruni guļus uz galda, lai lukturis būtu pavērsts pret griestiem. Uz luktura novieto ūdens pudeli. Šādi iegūsi neparastu lampu vieglam apgaismojumam.

pixabay

7. Ja steidzami vajadzīgs telefona vāciņš, izmanto balonu

Ja gadījumā steidzami vajadzīgs telefona vāciņš, bet veikala nav tuvumā, izlīdzies ar balonu. Izpūstā balonā viegli "iekārto" savu telefonu.

View this post on Instagram

A post shared by Tina Abrolat (@mamabeaner) on

Noderēja?1

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija