Atrodi papildus vietu! Kā pareizi sakrāmēt koferi

Ceļo! 10.janvāris 2019
 
Pixabay
Lelde Veinberga
 
Kuram gan nav bijis jāsastopas ar situāciju, kad koferis knapi aizvilkts un rāvējslēdzējs teju plīst pušu? Sliktākajā gadījumā vēl krekla piedurkne rēgojas ārā no somas... Daži paņēmieni, kā no šīs problēmas izvairīties!

Ekrānuzņēmums no video

Apģērbs... Tas pārsvarā gadījumu aizņem lielāko daļu vietas! Izmēģini drēbes, ko ņemsi līdz, vispirms izklāt vienu uz otras - sākot ar džemperiem un jaciņām, tad gareni pārlocītām biksēm un visbeidzot virspuse saliec apakšveļu un zeķītes!

Ekrānuzņēmums no video

Sāc visu pakāpeniski locīt uz centru - glīti un taisni! Visas apģērba kārtas salocot, veidosies maza “pauniņa”. Nemaz nevarēs pateikt, ka tajā ir vairāki džemperi, bikses, jakas, apakšbikses un zeķītes!

Ekrānuzņēmums no video

Vēl izplatīta metode ir sarullēšana! Tas noderēs īpaši nelielu apģērbu gabalu sakārtošanai somā vai koferī.

Ekrānuzņēmums no video

Ceļotājas vari kompakti salocīt ar krūšturus, kuru bļodiņas var izmantot kā brīvu vietu, kur ielikt sarullētās zeķubikses vai zeķītes.

Ekrānuzņēmums no video

Tāpat sarullētās zeķītes var ielikt apavos, kurus plāno likt koferī!

Ekrānuzņēmums no video

Savukārt, ja nepieciešama neuzkrītoša un droša glabātuve naudai, medikamentiem un citām lietām, liec lietā izlietotu šampūna pudeli! Noskrūvē korķīti un gandrīz gareniski pārgriez to, BET ne līdz galam!

Ekrānuzņēmums no video

Ieliec visu nepieciešamo, saliec pudelīti atpakaļ kopā un korķīti uzgriez virsū - uz pirmā acu uzmetiena šķitīs, ka tā ir vienkārša šampūna pudele!

Šīs un citas idejas, kas noderēs ceļojuma somu kravāšanai, meklē "Crafty Panda" video!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija