7 lietas, kas jāpaņem līdzi, dodoties ziemīgā atpūtā

Ceļo! 19.janvāris 2019
 
Pixabay
Beāte Purmale
 
Grasies doties ceļojumā uz zemi, kur nevis mājo siltums, bet gan bargi vēji un sniegs? Tādā gadījumā tev ir pienācīgi jāsagatavojas un savā koferī jāsaliek tie nepieciešamie apģērba gabali un lietas, kas parupēsies par tavu komfortu un siltumu. Ielūkojies septiņos bleubloom.com sagatavotajos ieteikumos, lai atpūtas laikā aukstums, slapjas kājas tev nesagādātu raizes un diskomfortu.

Termo legingi

Tajos jutīsies patiešām silti. Lai koferī atbrīvotu mazliet vietas, termo legingus vari izmantot pidžamas vietā.

Ūdensizturīgi zābaki

Ja līdzi esi paredzējis ņemt tikai vienu apavu pāri, noteikti gribēsi, lai tie ir viegli uzvelkami un novelkami. Izvēlies zābakus neitrālā krāsā - dzeltenbrūnā vai melnā. Kvalitatīvi, ūdensizturīgi zābaki tavas pēdas turēs siltumā un sausumā, varēsi ar tiem pārvietoties stundām ilgi.

Pixabay

Mētelis

Ja priekšroku dod melnai krāsai, it īpaši tad, ja negribi uztraukties par apģērba saskaņošanu, kamēr ceļo, košs mētelis lieti noderēs. Mēteļi ar dzīvnieku motīvu apdruku vai rūtīm ziemā ir īpaši aktuāli. Tostarp vilnas un kažokādas izstrādājumos jutīsies omulīgi un silti.

Adīta galvas rota

Šis glītais adījums pasargās tavu seju un ausis no aukstuma. Tas nebūs dārgs, kā arī koferī neaizņems daudz vietas, tādēļ līdzi varēsi paņemt vairākas galvas rotas.

Stepēta veste

Šādas vestes ziemas mēnešos vienmēr ir modē. Pamēģini atrast tādu vesti, kuru uzvelkot, arī kakls būtu nosegts. To būs viegli aizvilkt ar rāvējslēdzēju pār jebkuru džemperi.

Ādas cimdi

Šie cimdiņi ir gludi un stilīgi. Ja vēl tajos iekšā ir aitas vilna, tad tavi pirksti noteikti būs drošībā un siltumā. Pieraugi, lai tie būtu arī ūdensizturīgi.

Pixabay

Cepure

Kurš gan nemīl šo aukstā laika aksesuāru? Cepures ar bumbuli galā izskatās ļoti piemīlīgi un trendīgi.

Pixabay

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija