8 svarīgas aplikācijas, kas noderēs, ceļojot pa Eiropu

Ceļo! 21.marts 2019
 
Pixabay
Katram ceļotājam ir bijušas situācijas, kad nepazīstamā vidē radušās grūtības. Šādās situācijas ir noderīgi apzināt dažās programmas, kas var palīdzēt izrisināt ceļojumu laikā radušās grūtības. Ar šo mobilo programmu palīdzību, katrs ceļotājs varēs izpētīt konkrēto vietu un piedzīvot neaizmirstamus brīžus, apmeklējot autentiskākās pilsētu vietas, kuras slēpjas tālu no tūristu maršrutiem; iepazīt pilsētu kultūru, kā arī izbaudīt vietējo iecienītākos izklaides veidus.

Spotted by Locals

Šī programma apņem ap piecdesmit Eiropas pilsētu apskates programmas, tūrisma maršrutus, kuri ir izstrādāti ņemot vērā vietējo rekomendācijas. Katrs ceļvedis sevī ietver vietas, ko ieteikuši vietējie, lai varētu izbaudīt muzikālos, mākslinieciskos, kulturālos piedzīvojumus, iepirkšanos, kafijas degustācijas, uzkodas, bārus, atpūtas iespējas. Rekomendējamās vietas parasti ir tās, kuras uz doto brīdi pilsētā - pašas populārākās. Vienas programmas ietvaros iespējams atrast gandrīz visu, kas nepieciešams kārtīgai pilsētas iepazīšanai un lieliskiem iespaidiem.

The Fork

Ja esat ceļotājs, tas droši vien esat saskāries ar pārdomām, kuru vietu izvēlēties, lai gardi, sātīgi un pa labām cenām paēstu. Ceļojot pa iecienītajiem maršrutiem, sastopamās kafejnīcas nereti ir orientētas uz tūristiem vai citādāk - aizdomas rada apšaubāmas kvalitātes ēdiens par augstām cenām. Šī programma ir domāta labāko vietu, kur paēst apzināšanai saskaņā ar vietējo rekomendācijām. Programma palīdz atrast ne tikai nostāk no tūristu iecienītām vietām esošas kafejnīcas, bet arī piešķir atlaides, kuras reizēm var sasniegt pat 50 procentus. Katras vietas aprakstā atradīsiet atsauksmes, bildes, karti, kā arī aptuvenu ēdienkarti, ja vēlaties nobaudīt labumus, atbilstošus savai gaumei.

Wi-Fi Finder

Ceļojot, nereti rodas vajadzība pēc interneta. Meklējot apmeklētākās vietas vai vienkārši apmaldoties atrast ceļu līdz galvenajām artērijām vai viesnīcai. Lai meklējumos nevajadzētu izmantot savus mobilos datus, iespējams izmantot bezvadu sakaru meklēšanas programmu, kas palīdzēs atrast tuvākos, bezmaksas pieslēgšanās punktus. Nav svarīgi vai pēkšņi jāizsauc Uber, vai jāatrod vieta, kur paēst, varbūt radusies vēlme padalīties iespaidos Facebooke vai Instagrame, ar Wi-Fi Finder to varēsiet izdarīt, izmantojot vismazāk resursu.

Google Trips

Google pavada mūs, lai arī kur mēs dotos un ceļojumi nav izņēmums. Šī kompānija, kas zina visu, izveidoja īpaši ērtu ceļojumu programmu. Tajā ērti var izplānot maršrutu, kurš ietver arī viesnīcas, apmeklētākās vietas. Google kartēs redzamie maršruti tiks izvēlēti tā, lai apskatāmās vietas būtu pa ceļam, savukārt pēc izvēles varat pievienot arī papildu apskates objektus.

Whym Global

Bez šīs programmas ne soļa, ja apmeklējat Eiropas valstis, kurās ar angļu valodu ir pagrūti. Izmantojot programmu, dažu sekunžu laikā no profesionāla tulkotāja saņemsiet nepieciešamās atbildes. Programmas izveide aizņēma 6 gadus, tāpēc tā ir pilnveidota un lietotājam draudzība.

Monument Tracker

Ar šo programmu iespējams uzzināt par slavenākajiem pieminekļiem un citiem, pilsētā apslēptiem kultūras dārgakmeņiem. Programma aptver ap 60 Eiropas pilsētu. Apmeklējot ārzemju valstis, programma izstrādā maršrutus, kuros ieraudzīsiet svarīgākos pilsētas monumentus, tomēr nav vajadzības strikti sekot līdzi maršrutam, jo izmantojot GPS, tā pati paziņo par netālu esošu pieminekli.

Pixabay

Rick Steves’ Europe

Šī programma - ir iespaidīga. Rodas sajūta, it kā savā kabatā nestu ceļošanas guru. Izsmeļoši Eiropas valstu apmeklēšanas speciālisti, gidi ar 10 gadu pieredzi pastāstīs gan par apmeklētākajām vietām, gan muzejiem, kurus atradīsiet arī aplikācijā. Programma sevī ietver kartes, restorānus, apmeklētākās vietas, norādītas cenas un darba stundas. Apmeklējot programmā atzīmētos punktus, varat izmantot audio gida iespēju, kas pastāstīs par vietas vēsturi un citus svarīgus momentus. Lejupielādējot programmu, varēsiet to izmantot arī bez interneta.

Word Lens

Tie, kas bieži ceļo, nereti rodas jautājums, ko nozīmē viena vai cita ceļa zīme, teikums vai izteikumi svešajā valodā. Programmā iespējams uzņemt foto ar tekstu ārzemju valodā, kurš uzreiz tiek iztulkots. Tas ir ērti, lasot ēdienkarti vai ja nepieciešams noorientēties apkārtnē, kura prasa valodas zināšanas. Nav nepieciešams pārrakstīt tekstu tulkošanas programmās. Ļoti ērti un ātri.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija