8 noderīgi padomi, lai ceļojums izdotos izcils

Ceļo! 20.jūlijs 2022
 
pexels.com
Vasara ir īstais laiks, kad doties ceļojumā. Bieži vien, gatavojoties ceļojumam, steigā aizmirstam pievērst uzmanību dažādām detaļām. Tādējādi atpūta var neizvērsties tik patīkama, kā gribētos. Ņemiet vērā šos astoņus padomus, lai ietaupītu ne tikai raizes par neizdevušos ceļojumu, bet arī naudu!

pexels.com

1. Pievērsiet uzmanību detaļām

Liela nozīme, lai ceļojums izvērstos labs, ir naktsmājām. Ja tās neatbildīs jūsu ekspektācijām, tad garastāvoklis var būt sagandēts. Pirms rezervējat naktsmītni rūpīgi pievērsiet uzmanību dažādām detaļām - cilvēku rekomendācijām, fotogrāfijām u.c.

pexels.com

2. Dušas cepurīte netīriem apaviem

Lai ietaupītu laiku un enerģiju, netīros apavus pirms likšanas koferī vai somā ievietojiet nevis plastmasas maisiņā, bet gan dušas cepurītē. Elestīgā gumija, kas atrodas uz dušas cepurītes, palīdzēs netīrumiem nenokļūt somā, kā arī nenosmērēs pašus apavus. Aplieciet dušas cepurīti apkārt apavu zolēm!

pexels.com

3. Sakārtojiet koferi pareizi

Ir dažādi veidi, kā salocīt drēbes. Lai ietaupītu vietu koferī, drēbes nepieciešams sarullēt. Kā iesaka eksperti, tad sākotnēji salociet, piemēram, T-kreklu. Un tikai pēc tam to sarullējiet. Tādējādi drēbes koferī aizņems mazāk vietas. Šāda metode ir lieliski piemērota biksēm, kleitām, T-krekliem, pidžammām.

pexels.com

4. Notīriet viesnīcas traukus

Ja jūsu izvēlētās naktsmītnes istabiņā ir pieejami trauki, piemēram, krūzes vai glāzes, pirms lietošanas ieteicams tos notīrīt. To visvienkāršāk būs izdarīt ar verdošu ūdeni. Uzvāriet tējkannā ūdeni un ar to izskalojiet traukus. Karstais ūdens iznīcinās visas baktērijas.

pexels.com

5. Drošai atpūtai ar bērniem

Ja dodaties atpūtā ar bērniem, tad eksperti iesaka nodrošināties ar plāksteriem vai līmlenti. Kāpēc? Šīs lietas varat izmantot, lai pasargātu bērnus no nelaimes gadījumiem. Eksperti iesaka, lai atpūta neizvērstos lielās raizēs, uzlīmējiet plāksterus vai līmlentu virsū viegli pieejamām kontaktligzdām.

pexels.com

6. Cīņai ar nepatīkamiem aromātiem

Ja jūsu izvēlētā naktsmītne nāk kopā ar nepatīkamu smaku, to iespējams pavisam viegli novērst. Nepatīkamos aromātus viegli neitralizēs automašīnas gaisa atsvaidzinātāji.

pexels.com

7. Triks, kā izgludināt drēbes bez gludekļa

Ne vienmēr visās naktsmītnēs būs pieejams gludeklis. Tāpēc ir pavisam viegls triks, kā izgludināt drēbes bez gludekļa. Pakariniet drēbes vannas istabā un atgrieziet vaļā karstā ūdens krānu. Ūdens izdalītie tvaiki palīdzēs samazināt nevēlamos locījumus uz drēbēm.

pexels.com

8. Neatveriet somu pirms neesat pārbaudījis numuriņa tīrību

Svarīgi pirms somas atvēršanas ir pārbaudīt numuriņu, lai pārliecinātos, ka tajā nemīt kukaiņi. Ja uzreiz atvērsiet savu somu un novietosiet to uz grīdas, tad, ja tur mīt kukaiņi, tie var ierāpot jūsu somā. Tādējādi, beidzoties atpūtai, jūs tos paņemsiet līdzi uz mājām.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija