6 radoši un vienkārši triki vasarīgai atpūtai pludmalē

Dzīvo gudri! 19.jūlijs 2019
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Atgriežoties siltajam laikam, arvien vairāk cilvēku izvēlas atpūsties pludmalē. Lai sauļošanās un peldēšanās būtu vēl patīkamākas, piedāvājam 6 neierastus trikus, kas dienu pludmalē ļaus izbaudīt vēl vairāk.

1. Kā ātri salabot iešļūcenes

Nereti gadās, ka iešļūcenēm, kurām ir starplika starp īkšķi un blakus esošo pirkstu, jeb tautā dēvētas par "jēzenēm", starplika mēdz "izrauties". Izrādās, ka šādu saplīsušu iešļūceni var ātri salabot, izmantojot limonādes skārda bundžu.

Ekrānšāviņš/YouTube

No bundžas atdala tās metāla attaisāmo un ar to piestiprina izrauto siksniņu pie iešļūcenes zoles.

Ekrānšāviņš/YouTube

2. Kā izklāt palagu, lai uz tā nebūtu smiltis

Lai izvairītos no smilšu nokļūšanas uz palaga, pludmalē var izmantot palagu ar gumiju un četras somas vai maisiņus.

Izklāj palagu un tā stūros novieto somas tā, lai palaga malas pret tām būtu paceltas. Tājedādi izveidosies malas, kas pasargās no smiltīm.

Ekrānšāviņš/YouTube

3. Kā pludmalē pasargāt savus dārgumus

Lai sauļojoties vai ejot peldēties nav jāsatraucas par garnadžiem, savas vērtīgās mantas iespējams paslēpt sadzīviskos priekšmetos. Piemēram, izlietotam saules aizsargkrēma iepakaojumam nogriez galu un ieliec tajā naudu, atslēgas un citas vērtības, tad uzliec vāciņu un ļaundaris domās, ka tā ir parasta sauļošanās aizsargkrēma tūbiņa.

Laba slēptuve būs arī pamepers, kurā ietinot vērtīgās mantas, radīsies priekšstats, ka tas ir lietots un zaglis nudien negribēs pārbaudīt tā saturu.

Ekrānšāviņš/YouTube

4. Vasaras "tetovējums"

Vasara ir īstais laiks, kad var izdaiļot savu ādu ar kādu "saules tetovējumu". Vajadzēs tikai sauļošanās krēmu un sauli. Krēmu biezā slānī uzklāj uz izvēlētās ķermeņa daļas un izveido vēlamo "zīmējumu".

Ekrānšāviņš/YouTube

Pēc sauļošanās, rezultātā iegūsi interesantu ādas rotājumu.

Ekrānšāviņš/YouTube

5. Kā nokratīt no mantām smiltis

Lai pēc pludmales no mantām nokratītu smiltis, talkā var ņemt veļas maisu. Veļas maisā ievieto mantas un tās nokrata. Smiltis nobirs un izbirs caur veļas maisa caurumiem.

Ekrānšāviņš/YouTube

6.Kur likt smilšainos apavus

Pastaigu pludmalē var apgrūtināt smilšainie vasaras apavi. Lai tie nebūtu jānes rokās, tos ar karabīni var piestiprināt pie pludmales somas. Vienkārši un ērti.

Ekrānšāviņš/YouTube

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija