5 neparasti triki, kas atvieglos riteņbraucēju ikdienu

Dzīvo gudri! 18.jūlijs 2019
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Riteņbraukšana ir ne tikai veselīga, bet sagādā arī daudz prieka. Piedāvājam dažus radošus trikus, kas palīdzēs velobraucienu padarīt patīkamāku.

1

Ja pa rokai nav pudeļu attaisāmais, izrādās, ka korķi var atvērt ar riteņa pedāļa palīdzību.

Ievieto korķi starp pedāļa paliktņiem un bez piepūles varēsi atvērt iecienītā dzēriena pudeli.

Ekrānšāviņš/YouTube

2

Lai mobilais telefons netraucētu velobrauciena laikā, to var ērti piestiprināt pir stūres rāmja ar gumijas palīdzību. Tādejādi telefons būs labi pārskatāms un netraucēs izbaudīt braucienu.

Ekrānšāviņš/YouTube

3

Plandoša kleita var apgrūtināt braukšanu ar riteni un radīt neveiklas situācijas. No tām var izvairīties, ņemot talkā monētu un matu gumiju.

Kleitu starp kājām saņem kopā. Ar kleitas audumu apņem monētu un piestiprina ar matu gumiju. Tādejādi kleita vairs neplandīs un brauciens ar riteni noritēs bez raizēm.

Ekrānšāviņš/YouTube

4

Ja pa rokai nav skrūvgriezis, bet velosipēdam ir nepieciešams stingrāk pievilkt kādu skrūvi, var izmantot parastu pildspalvas karkasu un šķiltavas. Ar šķiltavām izkausē pildspalvas galu, lai tas kļūtu plakans un tad ar tā palīdzību pievelk skrūvi.

Ekrānšāviņš/YouTube

Ekrānšāviņš/YouTube

5

Ja ritenim nav groza vai aizmugurējā "bagāžnieka", var izmantot parastu tukšu salvešu plastmasas kārbu ar vāciņu.

Kārbā izdur vai izurbj divus caurumus, kuriem cauri izvelk savilcēju. Ar savilcēju. Kārbu, ar savilcēja palīdzību, piestirpina pie sēdekļa. Kārbā vari uzglabāt naudu, atslēgas, telefonu vai citas mantas brauciena laikā.

Ekrānšāviņš/YouTube

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija