5 noderīgi padomi, kas vasaras festivālus padarīs vēl neaizmirstamākus

Dzīvo gudri! 21.jūlijs 2019
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Jūlijs un augusts un mēneši, kad festivāli rit pilnā sparā un uzņem apgriezienus. Lai to apmeklējums sagādātu vēl lielāku prieku, piedāvājam 5 vienkāršas un radošas idejas, kuras izmantot festivālos.

1. Iezīmē savu telti ar balonu

Lai pēc labi pavadītā laika nav jāmaldās pa telšu pilsētiņu, meklējot savu guļvietu, telti vari padarīt redzamu, tai piesienot hēlija balonu. Tā savu telti atpazīsi jau no tālienes un varēsi ātrāk pie tās nokļūt.

2. Pasākuma programmu uztaisi kā "tetovējumu"

Lai nepārtraukti nebūtu jāskatās telefonā vai jānēša līdzi programma, jau iepriekš galveno mākslinieku sarakstu, ko vēlies festivālā apskatīt, izprintē uz "tetovējumu" papīra. Tad ar mitras lupatas palīdzību "tetovējumu" uzliec uz rokas. Rezultātā vienmēr zināsi, kur un cikos tev jābūt, lai nepalaistu garām savu iecienītāko mākslinieku.

Ekrānšāviņš/YouTube

3. Paķer līdzi piekaramo auduma "plauktu"

Tā kā festivāli parasti norisinās vairākas dienas, lai nebūtu katru reizi jāmeklējas pa somām, teltī ievieto piekaramo auduma "plauktu", kurā sakārtot savas mantas, lai tās vienmēr būtu pa rokai festivāla laikā.

Ekrānšāviņš/YouTube

4. Ņem līdzi plastmasas kasti

Tā ne tikai noderēs mantu un ēdiena salikšanai, bet vēlāk to vari izmantot arī kā galdiņu. Apklāj kasti ar pledu un iegūsi elegantu galdiņu savas telts priekšā.

Ekrānšāviņš/YouTube

5. Ūdens pudeli un lukturi izmanto kā naktslampu teltī

Gaišai ūdens pudelei apliec lukturi un to iededz. Ūdens pudele "mīkstinās" gaismas spilgtumu un rezultātā iegūsi naktslampu, kas palīdzēs, nekairinot acis, orientēties teltī.

Ekrānšāviņš/YouTube

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija