8 idejas, ko vēl bez manikīra iesākt ar nagu laku

Dzīvo gudri! 16.oktobris 2019
 
pixabay.com
Baiba Puriņa
 
Ar nagu laku var ne tikai padarīt pievilcīgākus mūsu nagus, bet arī vēl daudz ko citu. Šie ir iemesli, kāpēc nagu lakai būtu jābūt arī vīriešu arsenālā, piemēram, lai padarītu ūdensizturīgus sērkociņus vai, lai skrūves stingrāk turētos.

1. Diegu/auklu ievēršanai

Nagu laka būs lielisks palīgs, kad jāsavalda diegs vai aukla, kuras gals spurojas. Ar nagu laku noklāj diega vai auklas galu un pagaidi nedaudz, līdz tas nožūst. Nagu laka sacietēs un ievilkt diegu adatā vai auklu kurpē būs daudz vieglāk.

Ekrānuzņēmums no YouTube

2. Pasargā rotaslietas no absūbēšanas

Lai rotaslietas ilgāk saglabātu savu skatu, īpaši bižutērija, noklāj tās ar caurspīdīgo nagu laku. Turklāt šādin iespējams izvairīties arī no zaļganajiem riņķiem, ko var atstāt bižutērijas gredzeni.

Tāpat nagu laka palīdzēs gadījumos, kad rotaslietas rada alerģisku reakciju. Noklāj rotaslietas iekšpusi ar caurspīdīgo nagu lau un tādejādi metāls nepieskarsies ādāi. Alerģijas vai netraucēs nēsāt iemīļotās rotaslietas.

3. Lai ciešāk turētos skrūves

Lai skrūves tik ātri nekļūtu vaļīgas, to vītni pārklāj ar caurspīdīgo nagu laku. Pagaidi, kamēr laka nožūst un droši skrūvē. Tādejādi skrūve ilgāk noturēsies savā vietā un nekļūs vaļīga.

4. Krāsu kodam

Dažādu krāsu nagu lakas var izmantot, lai uzreiz atrastu vajadžigo priekšmetu, piemēram, īstās atslēgas vai saspraust pareizos vadus to īstajās vietās dažādās ierīcēs.

Atšķirībā no krāsu marķieriem vai līmlapiņām, nagu laka būs izturīga un droša pret mitrumu.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Ekrānuzņēmums no YouTube

Noderēja?1

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija