Kā ar tautas līdzekļiem no apģērba iztīrīt dažādus traipus

Dzīvo gudri! 22.novembris 2019
 
Baiba Puriņa
 

2 / 2

pixabay

4. Skūšanās putas pret tomātu mērces traipiem

Skūšanās putas uzklāj uz traipa un maigi ieberzē tās audumā. Ļauj, lai putas izžūst un tad liec apģērbu mazgāties kā parasti. Skūšanās krēms iztīrīs arī traipus no paklājiem.

pixabay

5. Matu laka pret marķiera radītajiem traipiem

No tintes un permanentā marķiera atstātiem traipiem iespējams atbrīvoties, ņemot talkā matu laku. Turklāt nekas daudz nav jādara- matu laku uzpūt uz traipa un gaidi, kad tā izžūs. Traips pazudīs tavu acu priekšā.

Jāteic, ka matu lakai piemīt vēl daudzas vērtīgas īpašības, par kurām vari izlasīt ŠEIT.

6. "Coca - cola" pret asins traipiem

Ja mājās ir bērni vai pašam sanāk kāda ķibele, kas beidzas ar asins traipiem uz apģērba, ņem talkā "Coca - cola" dzērienu. Iemērc traipu dzērienā un veikli no tā atbrīvosies.

Lifehacks.lv nesen veica arī eksperimentu, pārbaudot vai "Coca- cola" patiešām izņem arī citus traipus no apģērba- izrādās, ka jā. Bet par to, ko vēl spēj šis dzēriens, lasi ŠEIT.

pixabay

7. Piens pret tintes tripiem

Vēl viens lielisks līdzeklis pret tintes traipiem atrodas mūsu ledusskapī un tas ir neviens cits kā piens. Uz nakti iemērc netīro apģērbu pienā un traipi pazudīs kā nebijuši. Pēc tam izmazgā drēbes kā ierasts veļasmašīnā.

Izrādās, ka pienu var ne tikai lietot uzturā, bet tam ir vēl daudz alternatīvu izmantošanas veidu, kurus vari apskatīt ŠEIT.

pixabay

Avoti:

Fred's Appliance

rd.com

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija