Idejas, kā svētku dāvanas iesaiņot videi draudzīgi

Dzīvo gudri! 3.decembris 2019
 
Publicitātes foto/Zaļā Josta
Mēneša garumā “Zaļā josta” un modes un izklaides centrs “Rīga Plaza” aicināja Latvijas iedzīvotājus dalīties idejās, kā pagatavot videi draudzīgu dāvanu iesaiņojumu, izmantojot otrreizējās izejvielas, dabas materiālus un dabai draudzīgas komponentes, piesakot tās konkursā “Mans Zaļais dāvanu iesaiņojums”. Lūk, dažas no interesantākajām idejām.
“Zaļā josta” pārstāve Laima Kubliņa, norādot, ka dalībnieki ir izmantojuši gan dažādus dabas materiālus - kaltētas lapas, augus, čiekurus, zariņus, gan otrreizējās izejvielas - piemēram, tukšas kartona kastītes, plastmasas dzērienu pudeles, auduma atgriezumus, gan pielietojuši dažādas rokdarbu tehnikas - līmējuši, šuvuši, dekupējuši, tamborējuši, locījuši utt., lai iegūtu visdažādāko formu un izmēru iesaiņojumus.

Publicitātes foto/Zaļā Josta

Publicitātes foto/Zaļā Josta

Publicitātes foto/Zaļā Josta

Publicitātes foto/Zaļā Josta

Publicitātes foto/Zaļā Josta

Labāko ideju autoru apbalvošana norisināsies š.g. 13. decembrī modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” (Rīga, Mūkusalas iela 71), sākums plkst. 16.00. Pasākumā tiks atklāta oriģināldarbu izstāde “Mans Zaļais dāvanu iesaiņojums”, kas būs skatāma visu pirmssvētku laiku, iedvesmojot apmeklētājus rūpēties par vidi, atteikties no dabai kaitīgiem, pārstrādei nepiemērotiem dāvanu iesaiņojumiem un smelties iedvesmu pašu spēkiem darināt dāvanu iesaiņojumus, kas nekaitēs videi.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija