Kā panākt, lai ziemā neaizsvīst brilles?

Dzīvo gudri! 22.janvāris 2020
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Briļļu nēsātājiem aukstā laikā jāsaskaras ar kādu izplatītu neērtību - ienākot siltā telpā no vēsā āra gaisa, briļļu stikli acumirklī aizsvīst. Mūsdienās daudzviet ir izvietotas speciālas ierīces, kas acumirklī noņem aizsvīdumu no briļļu stikliem, taču ir veikli triki, kas palīdzēs no šīs problēmas atvadīties uz ilgāku laiku.
Ja noklāsi briļļu stiklus ar šiem produktiem, par briļļu aizsvīšanu galva vairs nebūs jālauza. Šo vielu radīto efektu vari novērtēt, pieliekot brilles pie, piemēram, kūpošas tējas garaiņiem.

1. Skūšanās putas

Noklāj ar skūšanās putām briļļu stikliņus un atstāj tā tos 15 minūtes. Tad ar lupatiņu notīri skūšanās krēmu no briļļu stikliem.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Efekts:

Ekrānuzņēmums no YouTube

2. Šķidrās ziepes (derēs arī ziepju gabaliņš)

Briļļu stiklu noklāšanai pret to aizsvīšanu var izmantot arī šķidrās ziepes. Uzpilini vienu pili ziepju uz katra no stikliņiem un iesmērē ar to stikliņu. Atstāj brilles tā 15 minūtes. Ja izmanto ziepju gabaliņu, tad ar to vienkārši ierīvē stiklus. Tad ar lupatiņi kārtīgi notīri ziepes no briļļu stikliem.

Ziepju vietā var izmantot arī trauku mazgāšanas līdzekli.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Efekts:

Ekrānuzņēmums no YouTube

3. Glicerīns

Šis gan ir vismazāk efektīvais veids. Uzpilini glicerīnu briļļu stikliem un iesmērē ar to lēcas. Tad ar lupatiņu notīri briļļu stiklus.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Efekts:

Ekrānuzņēmums no YouTube

Avots:Troom Troom

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija