5 sadzīves lietas, kas patiesībā jātur ledusskapī

Dzīvo gudri! 17.februāris 2020
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Ledusskapī nav jāliek tikai ēdiens. Neticēsi, kādiem sadzīves priekšmetiem patiesībā tur jāatrodas, lai pilnībā izmantotu to "potenciālu". Portāls "Brightside" apkopojis priekšmetus, kurus der likt ledusskapī.

1. Kosmētika

Turot kosmētiku, piemērma, nagu lakas, tonālo krēmu vai lūpu krāsu ledusskapī, vēsumā tā ilgāk saglabās savu konsistenci. Šādi kosmētisko līdzekļu mūžs tiks ievērojami paildzināts, jo vēsumā ilgāk saglabājas to eļļas.

pixabay

2. Acu zīmulis un acu krēms

Acu zīmulis vairs tik ļoti nelūzīs to asinot, ja turēsi to ledusskapī. Savukārt acu krēms būs daudz iedarbīgāks, ja tas būs vēss. Auksts krēms ne tikai mazinās "zilos riņķus" zem acī, bet arī noņems tām pampumu un apsārtumu.

pixabay

3. Metāla bļodas un virtuves piederumi

Lai iegūtu perfekti sakultu putukrējumu, vispirms metāla bļodu un olu kuļamo ledusskapī. temperatūra ietekmēs putukrējumu un atdzisušie virtuves piederumi, ļaus saldo krējumu sakult vieglāk.

pixabay

4. Grieztus ziedus

Grieztus ziedus vislabāk turēt ledusskapī, lai tie ilgāk saglabātu savu skatu. Tādejādi ziedi daudz ilgāk izskatīsies svaigi un kalpos ilgāk.

pixabay

5. Spilvendrāna

Lai gan vasara vēl salīdzinoši tālu un diezin kāda vēl būs laikapstākļu ziņā, ir kāds triks, kas palīdzēs karstās vasaras naktīs atvēsināties. Vienkārši pa dienu ieliec spilvendrānu polietalēna maisiņā un ievieto ledusskapī. Vakarā to uzliec spilvenam un baudi patīkamu vēsumu.

pixabay

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija