8 produkti, kurus parasti uzglabājam nepareizi, padarot tos bīstamus veselībai

Dzīvo gudri! 31.marts 2020
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Mēs esam paraduši uzglabāt produktus, dažreiz pat nepiedomājot vai tā nemazinām to vērtīgās īpašības. Uzzini, kā pareizi jāglabā pārtikas produkti, lai tie ne tikai ilgāk saglabātos svaigi, bet arī būtu šo laiku veselīgi. Portāls "Brightside" ir apkopojis produktus, kurus ikdienā mēdzam uzglabāt nepareizi.

pixabay

1. Cepti kartupeļi izdala toksiskas vielas, ja tos glabājam nepareizi

Panna ar ceptiem kartupeļiem nereti nonāk mūsu ledusskapī, taču tā vairs nedari - cepti kartupeļi satur vielas, kas kļūst toksiskas zemā temperatūrā. Tāpēc nekad neliec pāri palikušos ceptos kartupeļus ledusskapī.

Noderēja?1

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija