4 dabīgi veidi, kā iegūt baltākus zobus

Dzīvo gudri! 3.aprīlis 2020
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Skaistu smaidu vēlas ikviens no mums, bet kā tādu iegūt mājas apstākļos? Kamēr zobārstu pagaidām varētu nebūt viegli sastapt, piedāvājam 4 dabīgas metodes, ka padarīt savus zobus baltākus mājas apstākļos.
Lūdzu, ņem vērā, ka šīs metodes jāizmanto uzmanīgi un ne biežāk, kā 2 līdz 3 reizes nedēļā, bet vislabāk vēl retāk. Ja sajūti sāpes vai zobi sāk kļūt jutīgāki, uzreiz pārtrauc procedūru.

pixabay

1. Ingvers + sāls + citrons

Sarīvē nelielu ingvera gabaliņu. Tad ņem 1/4 tējkarotes sāls un iemaisi to sarīvētajā ingverā. Nogriez citrona šķēli un iespied maisījumā nedaudz citrona sulas. Visu vēlreiz kārtīgi samaisi un tad masu liec uz zobu birstes.

pixabay

2. Piparmētru lapas + kokosriekstu eļļa

Viss, kas vajadzīgs ir piparmētru lapas un nedaudz kokosriekstu eļļas. Aptuveni 3 līdz 5 piparmētru lapas sajauc ar kokosriekstu sviestu. Maisījumu uzklāj uz zobu birstes.

pixabay

3. Kakao pulveris

Atliek vien sajaukt kakao pulveri nedaudz ar ūdeni, lai izveidotos pasta, ko uzklāt uz zobu birstes. Ūdens vietā vari izmantot arī kokosriekstu eļļu.

pixabay

4. Ābolu etiķis + soda

Sajauc vienu tējkaroti sodas ar ābolu etiķi. Visu samaisi līdz izveidojas viendabība masa. Ar masu izmazgā zobus un tad kārtīgi izskalo muti ar ūdeni.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija