7 ēdienu pārpalikumi, kuri patiesībā ir ļoti veselīgi un ēdami

Dzīvo gudri! 20.augusts 2020
 
pexels.com
Baiba Puriņa
 
Daudzi nezina, ka, piemēram, olu čaumalas var pārveidot par kalcija pulveri, ārbūza mizas var marinēt, bet ziedkāpostu lapas var kļūt par garšīgu zupu. Tie ir tikai daži piemēri par produktu pārpalikumiem, kurus parasti izmetam miskastē. Turklāt šie pārpalikumi ir ļoti veselīgi.

pexels.com

1. Olu čaumalas

Saskaņā ar "National Library of Medicine" publicēto pētījumu, olu čaumalas ir piemērots kalcija avots mājas apstākļos. Tas ir lielisks risinājums cilvēkiem ar kalcija deficītu.

Olu čaumalas iespējams pārveidot kalcija pulverī, kuru var pievienot ikdienas smūtijam vai piejaukt ēdienam.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija