5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

Dzīvo gudri! 26.oktobris
 
Nora Krevnera/F64
Baiba Puriņa
 
Baktērijas, kas var izraisīt saindēšanos ar pārtiku, var slēpties jebkurā ēdienā un radīt nopietnu risku veselībai. Ārzemju pārtikas drošības speciālisti nosaukuši produktu veidus, kurus neizvēlētos pirms kārtīgas pārbaudes, vēsta portāls "The Healthy".

Attēlam ir ilustratīva nozīme / pexels

1. Ēdienu piegādes komplekti

Šobrīd ļoti aktuāls un populārs veids maltīšu sagatavošanai ir jau gatavu produktu komplektu pasūtīšana. Pārtikas drošības speciālists Džefs Nelkens gan apšauba šāda veida komplektu drošību, jo nav zināms, kādās temperatūrās produkti atradušies. Viņš norāda, ka cilvēkiem vajadzētu par to pārliecināties.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija