6 nepatiesi mīti, kuru dēļ nevari sakrāt naudu

Dzīvo gudri! 11.novembris 2020
 
Pexels.com
Agate Grebže
 
Šajā laikā bieži vien pievēršam lielāku uzmanību savām finansēm un cenšamies iekrāt naudu vēl nebaltākām dienām. Tomēr tas neizdodas tik viegli kā gribētos. Iespējams, tas ir tāpēc, ka pašiem nenojaušot, joprojām ticam vairākiem nepatiesiem mītiem par naudas taupīšanu.

Pexels.com

Finanšu eksperts Feisets Velths portālam Bustle atklājis 6 mītus, kuriem noteikti nevajdzētu ticēt, ja vēlies veidot iekrājumus.

1. Iekrāšu naudu, pērkot akcijas preces

Protams, pērkot akcijas preces iespējams ietaupīt. Tomēr visbiežāk izpārdošanās tiek nopirktas lietas, kas nemaz nav vajadzīgas un kuras citos apstākļos nemaz nepirktu. Ar akciju var iegādāties tikai tās lietas, kuras pirktu arī par pilnu cenu, norāda eksperte.

Noderēja?

Komentāri 4

Komentē 4

 
Anonīms
 
aha

7. un pats galvenais mīts - tev jāizdzīvo ar minimālo algu!

11.novembris 2020 Atbildēt

Tu vari pelnīt nedarot neko, kopē automātiski to, ko dara GURU profesionāļi un saņem tik pat lielu peļņu. Paralēli vari strādāt savu darbu vai jebko, ko dari ikdienā. :) Vairāk info takeprofiteasy.com (angļu valodā).

12.novembris 2020 Atbildēt

Ja Pasaules attīstītāko valstu pētījumus, kritērijus un apstākļus salīdzina ar Latvijas realitāti, tad ir pilnīga neatbilstība un muļķības!

1. Nostrādā 10-12 stundas viena darbā nedaudz virs minimālās un ej strādāt otrā darbā! hahaha!!! 2. iekraj nu no 500-600 eiro uz rokas 20-30 eiro mēnesī?! hahaha! Pēc 10 gadiem varēs nopirkt auto un pensija pēc 40 darba gadiem būs 120-150 euro robežās! Jo vairāk gadu Neatkarībā, jo dziļākā sūdu bedrē valsts pārvalde mērcē tautu! gods vergot Latvijas politiķiem! Normāli pilsoņi pamet TĀDU valsti!

13.novembris 2020 Atbildēt

Krievu laikos visi čaklie valsts cilvēki centās strādāt čakli un krāt bērnu skološanai, mazbērniem un vecumdienām pašiem, lai būtu, bet PSRS izjūkot un mūsu valsts Komunistiem pie varas paliekot, notika kārtējais genocīds pret vienkāršo darba tautu, atņemot rubļus un apmainot 1000 pret 5 Ls, atstājot tos galīgi plikus. Knapi bērnus varēja pabarot un Kumpalas nācās pirkt. Kad šai Zagļu un Krievu komunistu varas valstī ir droši krāt.....????? - tas nav zināms neienam, bet tikai minēt vai zīlēt varam........

14.novembris 2020 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija