Salīdzini cenas veikalos ar jauno portālu “ZiniCenu.lv”!

Dzīvo gudri! 17.decembris 2020
 
ekrānšāviņš
Portāls nra.lv
 
No šodienas darbu sācis jauns portāls “ZiniCenu.lv”, kurā būs iespēja koriģēt savus ikdienas iepirkšanās paradumus un salīdzināt plaša patēriņa un pirmās nepieciešamības pārtikas preču cenas – zinicenu.lv.

Cenu ziņu portāls ir tā vērts, lai kļūtu par patīkamu jūsu ikdienas sastāvdaļu! Portāls no kvalitatīviem avotiem ir apkopojis un piedāvā aktuālas cenu ziņas, cenu pētījumus ‒ salīdzinājumus, kā arī ziņas no veikaliem un ražotājiem, ziņas par akcijām un ekspertu viedokļus par plašu ikdienas preču klāstu Latvijā.

“Šajā ekonomiskās krīzes un nestabilitātes laikā daudziem arvien nozīmīgākas kļūst taupīšanas un ģimenes budžeta rūpīgas plānošanas iemaņas. Mēs vēlamies palīdzēt saviem lasītājiem, sniedzot vienkopus gan ekspertu komentārus par iepirkšanās paradumiem un budžeta plānošanu, gan īsas ziņas par jaunumiem un aktuālajiem ierobežojumiem, kā darbojas tirdzniecības centri klātienē, bet galvenais ‒ katru nedēļu jaunus pētījumus ar ikdienas pieprasītāko produktu cenu salīdzinājumu dažādos veikalos. Cenu salīdzinājums ir noderīgs instruments, ko ikviens var viegli, uzskatāmi un ātri lietot veikala izvēlē,” norāda SIA “Mediju nams” valdes priekšsēdētājs Nauris Kāpostiņš.

“Mediju nams” pateicas saviem ilggadējiem lasītājiem! Jūs esat ļāvuši mums kļūt par vienu no vecākajiem medijiem strauji mainīgajā Latvijas mediju tirgū. Visus šos gadus esam attīstījuši un paplašinājuši savu piedāvājuma klāstu, un pašlaik tie ir jau pieci portāli: nra.lv, lifehacks.lv, tautaruna.lv, digitālā avīze ‒ neatkariga.lv un mūsu jaunums ‒ zinicenu.lv

Portāls nra.lv šogad, sagaidot savu divpadsmitgadi, ir pārliecinoši nostabilizējies lasītāko vietņu desmitniekā. Mūsu pārliecība - nav mazsvarīgu lietu! Lasītājs ne vien jāinformē, jāizglīto, bet arī jāizklaidē, kad atrodas brīdis atelpas no dienas saspringtajiem darbiem.

“ZiniCenu.lv” pašlaik ir vienīgais portāls Latvijā, kas palīdzēs taupīt Jūsu līdzekļus un laiku, sniedzot iespēju salīdzināt ikdienas pārtikas produktu cenas, iepazīstinot ar ziņām no veikaliem un ražotājiem, ekspertu viedokļiem un informāciju par akcijām un nākotnes prognozēm.

Gaidīsim Jūs visos mūsu portālos! Mēs strādājam, lai Jūs zinātu svarīgo, aktuālo, interesanto un noderīgo!

https://zinicenu.nra.lv/

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Noteikti apskatīšos, galvenais lai tur varētu arī komentēt.

17.decembris 2020 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija