10 ieradumi, kas norāda, ka nāc no nabadzīgas ģimenes

Dzīvo gudri! 17.janvāris 2021
 
Pexels.com
Agate Grebže
 
Ne visi piedzimuši turīgās ģimenēs. Bieži gan mēs, gan mūsu apkārtējie cilvēki uzauguši ar pārliecību, ka naudas ir maz un tā vienmēr jātaupa. Pat, ja izdodas izrauties no nabadzības un dzīvot pārtikušu dzīvi, ir vairāki ieradumi, kas saglabāsies vienmēr.

Pexels.com

1. Satraukšanās par ēdienu

Šos cilvēkus satrauc visi jautājumi, kas saistīti ar pārtiku. Izpausmes var būt dažādas, bet nereti no nabadzīgām ģimenēm nākušos pārņem neizskaidrojams uztraukums, kad ierodas viesi un ēd viņu pārtiku. Tāpat šie cilvēki bieži vien neēpēd savu porciju, bet pārpalikumus notiesā nākamajā un pat aiznākamajā dienā. Šie cilvēki arī biežāk gardāko atstāj uz beigām - pat ja tas atrodas uz tā paša šķīvja.

Noderēja?

Komentāri 5

Komentē 5

 
Anonīms
 

Te var pievienot vēl un vēl un tomēr ja viņam ko tiešām vajag,tad nekaulesies un nemēģinās par visu makti dabūt ko par pusvelti, kā to dara biezenisi

11.janvāris 2021 Atbildēt

Ja atmetam dažus galīgu gnīdu ieradumus, te jau aprakstīts "latvietis parastais".

11.janvāris 2021 Atbildēt

Nesaprotu! Šeit uzskaitītie apgalvojumi tieši raksturo sīkstuļa - skopuļa būtību. Kāds tur sakars ar nabadzību? Šeit redzu tikai dažas iezīmes, kas var būt sociāla rakstura.

11.janvāris 2021 Atbildēt

Autors pilnīgs pamuļķis, kas bērnībā ir bijis nabags... Galvenā bērnībā piedzīvotā nabadzības pazīme ir koncentrēšanās uz mantu un necik uz intelektu... Trauma, ka bērnībā nebija tā, kas bija citiem, nepāriet arī pie turības iegūšanas... Bet tāpēc arī prātā paliek tādi paši nabagi kā bērnībā - brauc ar dārgu auto, bet rij puņķus un piedirš visu apkārtni...

11.janvāris 2021 Atbildēt

Daudz kas pārspīlēts, un faktiski, samērā diskriminējošs raksts, kam maz sakara ar minēto tēmu.

14.janvāris 2021 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija