Sastāvdaļas:
- ķirbis;
- karija pulveris;
- melnie pipari;
- sāls;
- paprikas pulveris;
- čili pulveris;
- eļļa.
Pagatavošana:
Sagriež gabalos ķirbi un izkārto gabalus uz pannas, kura izklāta ar foliju.
Ķirbja gabalus uz pannas pārkaisa ar samaltiem pipariem un sāli.
Sagrieztos gablus pārkaisa ar paprikas, karija un čili pulveriem.
Ar rokām vai virtuves pinceti gabaliņus samaisa savā starpā, lai vienmērīgi tajos iesūktos garšvielas. Pārlej visu ar eļļu.
Tad pārklāj pannu ar foliju, lai ķirbja gabaliņi neapdegtu krāsnī.
Pannu liek cepeškrāsnī 180 grādos uz vienu stundu.
Komentē 1
"Ātri un gardi". "Ātri" noteikti nav, jo tikai cepšana ilgst stundu. "gardi"? Par to neko nezinu - vajag pmēģināt, bet ķirbi es mēģināju est vairākas reizes - nepatika, negaršoja.