Ātri un gardi! Krāsnī cepti ķirbja gabaliņi

Dzīvo gudri! 14.oktobris 2021
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Šī ir pavisam vienkārša ķirbja pagatavošanas recepte, kas lieliski iederēsies rudens maltītei. Tos var ēst tāpat, var izmantot kā blakus ēdienu gaļai vai papildināt ar dārzeņiem.

Sastāvdaļas:

  • ķirbis;
  • karija pulveris;
  • melnie pipari;
  • sāls;
  • paprikas pulveris;
  • čili pulveris;
  • eļļa.

Pagatavošana:

Sagriež gabalos ķirbi un izkārto gabalus uz pannas, kura izklāta ar foliju.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ķirbja gabalus uz pannas pārkaisa ar samaltiem pipariem un sāli.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Sagrieztos gablus pārkaisa ar paprikas, karija un čili pulveriem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ar rokām vai virtuves pinceti gabaliņus samaisa savā starpā, lai vienmērīgi tajos iesūktos garšvielas. Pārlej visu ar eļļu.

Tad pārklāj pannu ar foliju, lai ķirbja gabaliņi neapdegtu krāsnī.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pannu liek cepeškrāsnī 180 grādos uz vienu stundu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

"Ātri un gardi". "Ātri" noteikti nav, jo tikai cepšana ilgst stundu. "gardi"? Par to neko nezinu - vajag pmēģināt, bet ķirbi es mēģināju est vairākas reizes - nepatika, negaršoja.

31.oktobris 2021 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija