Top 10 jaunākie skaistumkopšanas produkti “Baltic Beauty 2021”

Dzīvo gudri! 8.decembris 2021
 
Publicitātes foto
Jau šajā nedēļas nogalē – no 10. līdz 12. decembrim – Ķīpsalā notiks Baltijas krāšņākā skaistuma izstāde “Baltic Beauty 2021”, kur varēs iepazīt jaunus zīmolus, inovatīvus produktus un vēl neredzētus skaistumkopšanas līdzekļus. No plašā jaunumu klāsta piedāvājam TOP 10. Apmeklē izstādi, testē produktus un sastādi savu favorītu sarakstu!

Publicitātes foto

Ādu attīrošas putas-pūderis

Galvenā veselīgas ādas ķīla ir tās rūpīgā attīrīšana. Izstādē varēs iepazīt tikko Latvijas tirgū ienākušā kosmētikas zīmola “Carelika” sausās putas-pūderi “SOS Cleansing Foaming Powder”, kas satur tikai dabīgas vielas. Tas dziļi attīra, normalizē tauku un sviedru dziedzeru darbību, baro ādu ar mikroelementiem, palēnina un novērš grumbu veidošanos. Pūderis piemērots visiem ādas tipiem. “Pandēmijas laikā, kad skaistumkopšanas saloni bija slēgti, mums nebija iespējas saņemt kvalificētas procedūras. Tas pamudināja mūsu komandu izveidot skaistumkopšanas produktu sēriju, kuras iedarbība līdzinātos salona procedūru efektam,” stāsta zīmola “Carelika” dibinātāja Irina Gulbe.

Publicitātes foto

Daudzfunkcionāls līdzeklis matiem

Kāpēc lietot vairākus produktus, ja var iztikt ar vienu, kas “visu var”? Termo aizsardzība, ātrāka matu žāvēšana, aizsardzība no mitruma, samazināta matu pūkošanās - tās ir tikai dažas īpašības, kas piemīt jaunajam “CHI Vibes” daudzfunkcionālajam matu kopšanas līdzeklim “Know It All”. Tas ir vegāns produkts, bez parabēniem, glutēna un sulfātiem. Lieliska dāvana jebkurai sievietei!

Publicitātes foto

Skropstu un uzacu kopšanas tuša

“Keratin Bomb” ir caurspīdīgs gelveida līdzeklis ar keratīnu, kuru uzklāj kā pēdējo pēc jebkuras skropstu vai uzacu procedūras - krāsošanas, laminēšanas vai pieaudzēšanas. Tuša piemērota arī lietošanai mājas apstākļos procedūru starplaikos skropstu un uzacu saķemmēšanai un augšanas veicināšanai. “Keratin Bomb” ne tikai baro un sniedz kolosālu kopšanu, bet arī strādā kā fiksācijas gels, kas palīdz sakārtot matiņus vēlamajā virzienā un piedod tiem veselīgu mirdzumu. Rezultāts ir sakopts un mirdzošs acu skats kā tikko pēc salona procedūras. Vēl “Beauty Imagine Space” ekspozīcijā varēs iepazīt jaunākās paaudzes skropstu un uzacu laminēšanas sistēmu “BIS Pure Lash Express Lamination System”!

Universāla trīsfāžu sejas esence

Daudzas ir iemīļojušas un par savu superproduktu dēvē “L'Occitane” atjaunojošo nakts serumu sejai “Reset”, bet izstādē varēs iepazīt vēl vienu lielisku produktu - universālu trīsfāžu sejas esenci “Reset” ādas atjaunošanai. Esence efektīvi palīdz saglabāt sejas ādas mitrumu, nostiprina ādas aizsargbarjeru, piešķir ādai veselīgu, dabisku mirdzumu un sagatavo sejas ādu nākamajiem kopšanas soļiem. Jaunums satur salmenes ēterisko eļļu, kas pazīstama kā viens no labākajiem antioksidantiem cīņā pret ārējās vides agresoriem.

Mitrinošas pašiedeguma putas

“James Read Gradual Tan H2o Hydrating Mousse” ir vieglas un bezkrāsainas iedeguma putas, kas nodrošina dabīgu mirdzumu un intensīvu mitrināšanu, turklāt tiek dēvētas par šķidrajām zeķbiksēm! Šajā pakāpeniska iedeguma līdzeklī ir izmantota augļu ūdeņu kombinācija, lai nodrošinātu intensīvu ādas mitrināšanu un dabisku mirdzumu. Tas satur skaistumu vairojošu augļu ūdeņus - arbūza ekstraktu, bambusa ūdeni, alvejas sulu -, barības vielas un multivitamīnu kompleksu, kas dabiski mitrina un izlīdzina ādu. Tāpat jaunumu sarakstā īpaši mīksts cimdiņš “James Read Tanning Mitt” paštonējošā līdzekļa uzklāšanai.

Intensīvs pretnovecošanas serums

Serums “PROTEO-C” nostiprina ādu un izlīdzina krunciņas, padarot ādu mirdzošu un jauneklīgāku. Šis produkts uzlabo blāvas ādas stāvokli un piedod tai mirdzumu. Fitoproteoglikāni ļauj labot UV radiācijas nodarītos bojājumus ādai, tā izskatīsies gludāka, būs labāk mitrināta un pabarota. Divdaivu ginks (Ginko biloba) uzlabo ādas izskatu un toni. Jau pēc pirmās seruma lietošanas reizes pamanīsi mirdzuma efektu, jo C vitamīns aktivizēs šūnu reģenerāciju, tiks sekmēts kolagēna veidošanas process, bet DMAE novērsīs un mazinās ādas slābanumu, sniedzot liftinga efektu. Nāc uz “Baltic Beauty 2021” un izmēģini!

Publicitātes foto

Latvijā ražoti ķermeņa pīlingi

Jaunais “Norden Cosmetics” ķermeņa pīlings satur apaļus jūras sāls kristālus, kas veic dziļu, bet ne agresīvu pīlingu, vienlaikus ļaujot izbaudīt reljefu masāžu. Tam ir pievienotas vērtīgas eļļas ķermeņa kopšanai - hohobas, mandeļu un rīcineļļas -, kakao un šī sviests ādas maigumam un mentālajai harmonijai. Paši ražotāji apgalvo, ka pīlings satur baudu sniedzošus komponentus. Galvenās priekšrocības - lieliska slīdamība, bagātīga konsistence un noturība uz ķermeņa. Ābolu, ceriņu, dzērveņu, dzintara, greipfrūtu, brūkleņu…- izstādē notestē pīlingu dažādību un izvēlies sev vispiemērotāko!

Jauns produkts vielmaiņai un svara kontrolei

“Silvanols” izstādē prezentēs inovatīvu augstvērtīgu šķiedrvielu un dabas vielu kompleksu vielmaiņai un svara kontrolei “GoDetox” (40 dienu kurss). Jaunais produkts samazina pietūkuma sajūtu, veicina emocionālo veselību, uzlabo miega kvalitāti un izvada lieki aizturēto šķidrumu, nezaudējot vērtīgās minerālvielas. Tam ir labvēlīga ietekme uz zarnu traktu un baktērijām. Tas ir viss, kas nepieciešams tavai vielmaiņai un svara kontrolei! Šobrīd “GoDetox” klātienē būs pieejams tikai izstādē “Baltic Beauty 2021”.

Publicitātes foto

Zobu pastas baltam smaidam

“Splat” izstādē iepazīstinās ar vairākiem profesionāliem risinājumiem mutes dobuma kopšanai. Interesenti varēs konsultēties un no plašā jaunumu klāsta izvēlēties sev vispiemērotāko baltinošo zobu pastu. Zobu pasta “Extreme White” satur karbamīda peroksīda mikrogranulas, kas maigi baltina emalju, ļaujot iegūt līdz diviem toņiem gaišāku rezultātu jau pēc četrām nedēļām, savukārt dabiskais ananasu enzīms un noapaļotās silīcija dioksīda daļiņas ar pulējošu efektu palīdz likvidēt pleķus uz zobiem. Savukārt jaunums “Coffee Out” efektīvi likvidē kafijas, tējas un sarkanvīna veidoto aplikumu.

Uzacu veidošanas gels

Izteiksmīgas uzacis ir modē! Pareizi veidotas un koptas, tās piešķir sejai īsto raksturu. Un neatkarīgi no tā, kāda ir tava uzacu forma, ar gelu “Browstor” varēsi tās ieveidot tā, kā vēlies! “Browstory” ir novatorisks uzacu veidošanas līdzeklis, kas palīdz skaisti ieveidot uzacis un vizuāli palielināt to apjomu. Tā pilnībā caurspīdīgā formula nodrošina ilgnoturību, piedod apjomu un fiksē uzacu formu uz daudzām stundām bez korekcijas. Paviesojoties pie “Paese Latvia” komandas, izstādē varēsi noskaidrot, kā izvēlēties pareizos kosmētiskos produktus lietošanai mājās un kā ieveidot uzacis tieši tā, kā to dara profesionāļi.

Tie ir tikai daži no jaunajiem skaistumkopšanas produktiem, kuri būs aplūkojami un izmēģināmi “Baltic Beauty 2021”. Ar citiem var iepazīties izstādes mājaslapā www.bt1.lv/bb

Trīs dienās - aktuālākais skaistumkopšanā

No 10. līdz 12. decembrim “Baltic Beauty 2021” hallēs “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 200 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Polijas, Spānijas, Itālijas un Vācijas. Šogad izstādē būs arī atsevišķa rotaslietu sadaļa. Izstādē notiks vērtīgas konferences, aizraujoši konkursi un “International Hairstyling Festival’’. “Baltic Beauty 2021” programmu skati: www.bt1.lv/bb

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Uzmanību!

Izstāde notiks epidemioloģiski drošā vidē un to varēs apmeklēt gan pieaugušie, gan bērni.

Ieejas noteikumi pieaugušajiem: tikai Covid-19 izslimojušie vai vakcinētie ar derīgu ES sadarbspējīgu sertifikātu, uzrādot QR kodu un pasi vai ID karti.

Ieejas noteikumi bērniem: līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams sertifikāts. No 12 gadu vecuma ieeja izstādē ar ES sadarbspējīgu sertifikātu (izslimojis vai vakcinēts), negatīvu testu vai izziņu par pēdējo 72 h veiktu skrīningu ar negatīvu rezultātu.

Izstādes darba laiks: 10.-11. decembris 11.00-20.00 12. decembris 11.00-19.00 Ieejas biļete - 5 € Pensionāriem, skolēniem, invalīdiem - 3 € Biļetes var iegādāties arī internetā: www.bt1.lv/bb/buytickets.php

Seko jaunumiem: www.facebook.com/IzstadeBalticBeauty/

www.instagram.com/exhibitionbalticbeauty

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija