Ērti veidi, kā pēc svētkiem uzglabāt eglīšu mantiņas un lampiņas

Dzīvo gudri! 1.janvāris 2023
 
Ekrānšāviņš
Vēl kādu brītiņu mūs priecēs eglīte, taču drīzumā jau daudzi pamazām sāks atteikties no Ziemassvētku rotājumiem, lai tās uz gadu atkal novietotu skapju augšējos plauktos. Lūk, trīs idejas, kā rotājumus un lampiņas uzglabāt ērtāk, lai nākamgad rotāšana nesagādātu raizes.

Ekrānšāviņš

1. Eglīšu mantas

Lai tās nākamgad būtu iespējams vieglāk pārskatīt, bumbas vai cita veida mantiņas rotājumu kastē, ņem talkā lielā izmēra plastmasas glāzes. Ar līmi tās piestiprini kastes apakšai un tajās saliec bumbas. Šādi tās vari izkārtot pēc krāsām vai citiem parametriem. Turklāt, atverot kasti, viss būs labi pāredzams un bumbas viegli aizsniedzamas.

Ekrānšāviņš

2. Eglīšu lampiņas

Lai nākamgad nav jāpiņķerē vaļā lampiņu virtenes, tās ērti vari satīt, izmantojot drēbju pakaramos. Aptin lampiņas uzmanīgi pa pakaramo, kontaktu vai bateriju kastīti piestiprinot pakaramā āķim.

Ekrānšāviņš

3. Virtene

Eglīšu virtenes, kas sastāv no mazām bumbiņām, iespējams ērti uzglabāt 0,5 litru ūdens pudelē. Izgriez caurumu pudeles vāciņā - tik lielu, lai pa to var izvilkt virteni. Tad ievieto pudelē virteni, bet tāsa galu izvelc caur vāciņā izveidoto caurumu. Nākamgad, rotājot egli, varēsi vienkārši vilkt virteni caur curumu no pudeles, tādejādi to nesapiņķerējot.

Ekrānšāviņš

Ekrānšāviņš

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija