5 lietas, kas liek izskatīties vecākai

Dzīvo gudri! 16.janvāris 2022
 
pexels.com
Sieviešu žurnāls "Woman Hit" nosaucis piecas stila lietas, ka liek sievietēm izskatīties vecākām par saviem gadiem.

pexels.com

1. Nesekošana modes tendencēm

Kamēr jāatzīst, ka daudzi jauninājumi nav piemēroti visām, taču tas nenozīmē, ka jāģērbjas neinteresanti. Spītīgi pieturoties novecojušiem stila elementiem, arī pati valkātāja izskatās vecāka.

pexels.com

2. Nepareizie džinsi

Viena no mānīgakajām lietām, kas tajā pašā laikā ir ļoti daudzpusīga. "Savu" džinsu atrašana dažkārt ir grūtākais iepirkšanās uzdevums. Svarīgi ir ne tikai atrast modernu modeli, bet arī pārliecināties, ka tas lieliski pieguļ. Tiek ieteikts rūpīgi izpētīt aktuālos modeļus un izvēlēties džinsas, kas atbilst galvenajiem parametriem, un viens no tiem - aktualitāte.

pexels.com

3. Nepiemērots apģērbs diennakts laikam

Vēl viens būtisks aspekts ir apģērba atbilstība diennakts laikam. Spilgta kleita ar mirdzošiem akmentiņiem piestāvēs vakara kokteilim, bet noteikti nebūs laba izvēle dienas pastaigai vai darbam.

pexels.com

4. Daudz nevajadzīgu detaļu

Pufīgas bantes, lielas piedurknes, platas jostas kleitām - ar visiem šiem akcentiem jābut uzmanīgām, lai nepadarītu sevi vecākas par saviem gadiem. Izvēlieties minimālismu un neformālu apģērbu ikdienas darbā.

pexels.com

5. Bezizmēra apģērbs

Šī ir mūsdienu aktualitāte, taču ar to jābūt uzmanīgiem. Neatkarīgi no tā, cik apģērbs ir moderns, svarīgi, lai tas ir pielāgots nēsātājam. Akla skriešana pēc jaunākajām tendencēm ne pie kā laba nenoved. Nepieciešams izveidot savu stilu, kas mijas ar mūsdienu tendencēm.

Avots: Woman Hit

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija