6 slavenību skaistuma un jauneklīga izskata noslēpumi

Dzīvo gudri! 13.janvāris 2023
 
pexels.com
Holivudas zvaigznes, izejot sabiedrībā, vienmēr izskatās satriecoši. Bet kāds ir viņu skaistuma noslēpums? 

pexels.com

1. Beyonce tonālā krēma noslēpums

Dziedātājas grima mākslinieks atklāj, kādu triku piekopj, lai popzvaigzne vienmēr kāpjot uz skatuves izskatītos brīnišķīgi. Pirms uzklāt tonālo krēmu, viņš dziedātājas ādu ieziež ar mitrinošu krēmu un uzreiz pēc tā uzklāj ar sūklīti tonālo krēmu. Svarīgākais šajā procesā ir tas, ka pirms tonālā krēma uzklāšanas sejai ir jābut mitrai, tādējādi grims izskatīsies lieliski.

pexels.com

2. Halles Berijas lūpukrāsas noslēpums

Aktrise Halle Berija atklāj kādu pavisam vienkāršu triku, lai jūsu lūpas vienmēr izskatītos apburošas. Lai lūpas izskatītos dabiski mirdzošas, aktrise uz tām uzklāj sarkanu lūpukrāsu. Pēc tam to maigi notīra un uzklāj lūpu spīdumu. Sarkanā lūpukrāsa lūpas nedaudz iekrāsos, savukārt spīdums piedos tām mirdzumu.

pexels.com

3. Selmas Haijekas noslēpums, kā cīnīties ar krunciņām

Aktrise Selma Haijeka atklāj sava jauneklīgā izskata noslēpumu. Lai "atbaidītu" nevēlamās krunciņas, viņa gatavo īpašu sejas masku. Maskas pagatavošanai nepieciešamas piecas sastāvdaļas - trīs hibiska ziedi, pusglāze zaļās sulas, četras ēdamkarotes auzu pārslu, 1/4 glāze mandeļu piena un četras ēdamkarotes medus. Viņa visas sastāvdaļas sajauc kopā un uzklāj uz ādas. Kā min aktrise, tad tieši šis ir viņas gludās sejas ādas noslēpums.

unsplash.com

4. Šāronas Stounas ilgnoturīga grima noslēpums

Kā būtu pareizāk darīt - nomazgāties dušā un tad uzklāt grimu, vai otrādi? Jums noteikti, ka liksies, ka pareizāk ir vispirms nomazgāties un tad krāsoties, bet aktrise Šārona Stouna uzskata gluži pretēji. Viņa vispirms uzklāj grimu un tad iet mazgāties. Kā pauž aktrise, tad dušas vai vannas karstais tvaiks palīdz viņas ādai izskatīties perfekti. Izrādās, ka šādu rituālu aktrise piekopj ikreiz, kad dodas uz sarkanā paklāja pasākumiem.

pexels.com

5. Meganas Foksas mirdzošās ādas noslēpums

Aktrise Megana Foksa atklāj, ka viņa regulāri pēc dušas ādu ieziež ar vīnogu kauliņu eļļu. Viņa uzskata, ka, pateicoties šai eļļai, viņas āda tiek labi mitrināta un tāpēc tā izskatās tik labi.

pexels.com

6. Sandras Bulokas noslēpums, kā atbrīvoties no maisiņiem zem acīm

Aktrise Sandra Buloka izskatās satriecoši. Viņa izskatās daudz jaunāka pār saviem gadiem. Izrādās, ka viņa piekopj vienu pavisam interesantu un neparastu skaistumkopšanas triku, lai atbrīvotos no maisiņiem zem acīm. Viņa zem acīm uzklāj pret hemoroīdu krēmu. Aktrise min, ka šis krēms izcili palīdz pret šo problēmu.




Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija