8 padomi, kā izskatīties satriecoši fotogrāfijās

Dzīvo gudri! 18.maijs 2023
 
unsplash.com
Mēs visi fotogrāfijās vēlamies izskatīties satriecoši un pievēršam uzmanību pat sīkākajām detaļām. Lai fotogrāfijās vienmēr izskatītos labi, ņemiet vērā šos padomus. Tie lieti noderēs tuvojoties karstajai vasarai, kad bildes mēdzam uzņemt arī pludmalē.

pexels.com

1. Nepareizs kāju novietojums

Kļūda: kājas novietojot vienā līnijā, tas var radīt nevēlamu efektu - tās izskatīsies lielākas.

Kā labāk darīt: novietojiet vienu kāju virs otras. Tādējādi fotogrāfijā abas kājas būs labi redzamas, nesaplūdīs kopā un izskatīsies brīnišķīgi.

unsplash.com

2. Ceļi vērsti pret kameru

Kļūda: vēršot ceļus taisni pret kameru, kājas izskatīsies īsākas un tuklākas.

Kā labāk darīt: fotogrāfējoties kājas turiet ieslīpi jeb ceļus vērsiet uz sānu. Tādējadi bildēs graciozāk tiks izcelts jūsu kāju izliekums.

pexels.com

3. Uz augšu vērsts acu skatiens

Kļūda: fotogrāfijās lūkoties augšup jeb uzņem bildes no augšas nav ieteicams. Šādās fotogrāfijās seja neizskatīsies proporcionāli. Tā var izskatīties "smagnēja", kā arī šāda tipa bildes "pazūd" kakls, kas nepavisam nav glaimojoši.

Kā labāk darīt: uzņemiet fotogrāfijas acu līmeni, neceliet kameru pārāk augstu vai zemu.

pexels.com

4. Poza uz ceļiem

Kļūda: fotogrāfējoties uz ceļiem netiek izcelts jūsu viduklis un fotogrāfijā pazūd jūsu kāju lejasdaļa. Šāda poza bildēs izskatās nedabiski.

Kā labāk darīt: labāk forogrāfējoties apsēdieties uz zemes puspagriezienā. Tādējādi tiks izcelts jūsu ķermeņa izliekums un skaistās formas.

pexels.com

5. "Zaldāta" poza

Kļūda: stāvot taisni, platām vai cieši sakļautām kājām jūsu ķermenis izskatīsies "smagnējs". Šāda poza neglaimo figūrai.

Kā labāk darīt: lai labi izskatītos fotogrāfijās stāvus, nedaudz iegrieziet ķermeni un vienu no kājām ielieciet. Tādējāti tiks izcelts jūsu ķermeņa izliekums, formas. Šādi bildēs izskatīsieties slaidāka un garāka.

unsplash.com

6. Lai kājas izskatītos garākas

Kļūda: fotogrāfijās sēžot nekad neieņemiet taisnu pozu pretī kamerai. Šādi tikai jūsu kājas izskatīsies īsākas un pat, iespējams, apaļākas.

Kā labāk darīt: iegrieziet kājas sāņus. Šādi jūs tās izcelsiet un tās izskatīsies garāks. Un kopumā bildē izskatīsieties graciozāk.

pexels.com

7. Ceļi cieši klāt pie ķermeņa augšdaļas

Kļūda: jo tuvāk kājas atradīsies klāt pie ķermeņa, jo sliktāk fotogrāfijā izskatīsies ķermeņa proporcijas. Cieši pievilkti ceļi klāt pie ķermeņa augšdaļas liks jums izskatīties lielākai.

Kā labāk darīt: pusguļus pozīcija, kur viena kāja atrodas otrai priekšā, lieliski izceļ elegantās ķermeņa līnijas.

unsplash.com

8. "Līka" mugura

Kļūda: sliktas stājas dēļ jūs fotogrāfijās liekat nevēlamu uzsvaru uz vēderu (tas var izskatīties lielāks nekā ir patiesībā), kā arī kakla līnija "pazūd".

Kā labāk darīt: viss, kas jums nepieciešams, lai padarītu pozu elegantāku, ir iztaisnot muguru.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija