EKSPERIMENTS: Vai tiešām var aizstāt krāsainu nagu laku ar lūpu krāsu?

Eksperiments 29.februāris 2020
 
Lifehacks.lv
Baiba Puriņa
 
Tūlīt jau pavasaris, kad visapkārt ar jaunu sparu uzvirmo krāsas. Un īpaši dāmām šajā laikā gribas kļūt spilgtākām un košākām. Krāsas ieplūst garderobē, matos un arī uz nagiem. Lifehacks.lv nolēma veikt eksperimentu - vai tiešām ar lūpu krāsas palīdzību iespējams panākt nagu lakas efektu? Galu galā - šāds triks ievērojami palielinātu mūsu krāsu izvēli, neiztērējot bagātību.
Interneta dzīlēs uziets padoms raisīja interesi - noklājot nagus ar lūpu krāsu un tad tai pārklājot caurspīdīgo nagu laku, esot iespējams iegūt krāsainas nagu lakas efektu.

Eksperimentā izmantots:

  • lūpu krāsa pēc izvēles;
  • kosmētikas otiņa;
  • caurspīdīga nagu laka;
  • drošības dēļ "jāapbruņojas" arī ar nagu lakas noņēmēju.

Lifehacks.lv

Vispirms ar kosmētikas otiņu uz nagiem uzklāj lūpu krāsu. Otiņu iekrāso pret lūpu krāsu un tad to klāj uz naga. Šajā eksperimentā izmantota otiņa acu ēnu uzklāšanai, kurai otrā pusē atradās mīksta "švammīte", kas lieti noderēja liekās lūpu krāsas noņemšanai ap nagiem.

Lifehacks.lv

Jāatzīmē, ka lūpu krāsas uzklāšana prasa nelielu veiklību, taču atšķirībā no nagu lakas, to ir vieglāk notīrīt. Izmantojot acu ēnu otiņas mīksto galu, lūpu krāsas paliekas varēja viegli noņemt no ādas.

Lifehacks.lv

Lifehacks.lv

Kad visi nagi noklāti ar lūpu krāsu, jāņem talkā caurspīdīgā nagu laka. Ar laku pārklāj nagus, piešķirot tiem spīdumu un neļaujot lūpu krāsai izsmērēties.

Jāatzīmē, ka nagu laka jāklāj ļoti uzmanīgi, jo ir ļoti viegli izsmērēt lūpu krāsu, radot nevienmērīgu krāsu.

Lifehacks.lv

SECINĀJUMI:

  • Jāteic, ka rezultāts nebija tik labs kā gaidīju. Pat ar vairākiem mēģinājumiem nagu laka tik un tā "izsmērēja" lūpu krāsu. Turklāt lūpu krāsu ir grūti uzklāt pietiekamā slānī, lai nags nespīdētu cauri.
  • Ja plānā nav vienmērīgi noklāts nags un gribas mazliet neparastāku manikīru, tad šī metode der, jo pēc pārklāšanas ar nagu laku, lūpu krāsa nedaudz izsmērējas, veidojot neparastāku noformējumu.
  • Šis risinājums būs labs tad, ja patiešām nav vajadzīgās krāsas nagu lakas un ir jārīkojas ārkārtēji. Citādi gan labāk iesaku izmantot parasto nagu laku.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija