Pārbaudām, vai tiešām "darbojas" slavenais ananasu tīrīšanas triks

Eksperiments 9.oktobris 2021
 
pexels.com
Baiba Puriņa
 
Vietnē TikTok lielu popularitāti ieguvis tā dēvētiais ananasa izaicinājums, kurā neparastā veidā tiek tīrīts šis auglis. Bet vai tas tiešām darbojas?

Daudzi TikTok lietotāji ir izmēģinājuši ananasa tīrīšanas metodi un to nolēma pārabudīt arī Lifehacks.

Kā novērots vairākos video, process ir pavisam vienkāršs- ananasam noņem tā kātu, tad tā apakšdaļu nedaudz padauza pret cietu virsmu, noliek ananasu uz sāniem un uzspiežot ar rokām virpina pret cietu virsmu. Rezultātā vajadzētu varēt izņemt nelielus ananasa gabaliņus no augļa.

Izmēģinām:

@lifehacks_lv Izmēģinām slaveno ananāsa tīrīšanas metodi! Vai tā tiešām strādā? �#ananaschallenge #ananaschallengefail #bananas #lifehack #experiment ♬ Oh No - Kreepa

Secinājums: lai kā ananass netiktu virpināts un sists pret cietu virsmu, kas eksperimenta laikā tika darīts pārdesmit minūtes, nekādi neizdevās gūt to rezultātu, kāds redzams citu TikTok lietotāju video. Gabaliņus izņemt nav iespējams.

Rezultātā izmantojām ananasa sagriešanas metodi - pārgriezām to ar nazi uz pusēm, vienu no pusēm noliek ar vidu uz dēlīša un tad par mizas rievām auglis tiek sagriezts kvadrātiņos.

Šeit video, kādam it kā būtu bijis jābūt rezultātam:

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija