Sabiedrības krējums atklāj harmoniska dzīvesveida noslēpumu

Dzīvo gudri! 13.februāris 2019
 
F64 Photo Agency
Sešas iedvesmojošas slavenības TV personības Dagmāra Legante un Maija Rozīte, māksliniece Ieva Bondare, žurnāla Pastaiga skaistuma redaktore Una Ulme, plānotāja Cloudberries veidotāja Linda Ķuze un šefpavārs, restorāna īpašnieks Lauris Aleksejevs dalījās savos sabalansēta dzīves veida noslēpumos, kā galveno izceļot prioritāšu plānošanu, noteiktus personīgos rituālus, iepirkšanās paradumus, maltīšu gatavošanas pamatprincipus, sevis lutināšanu un ģimenes notikumus.

Moderna, sakārtota un tīra vide svarīga, lai justos labi.

Ieva Bondare, gleznotāja, trīs bērnu mamma, stāsta, ka vienota ritma atrašanai nepieciešama rūpīga plānošana.

F64 Photo Agency

“Lai justos labi, man ir svarīga kustība, un, tā kā man nav raksturīgi ilgstoši sēdēt, tad lielākā dienas daļa norit, pārvietojoties kājām raitā solī - tas man ir svarīgi, lai nezaudētu možumu un nekavētu savlaicīgi ieplānotos darbus.”

Ieva uzsver, ka lai justos labi, viņai ir svarīga moderna, sakārtota un tīra vide. “Uzklāt skaistu galdautu, uzlikt salvetes, saskaņot ar gadalaikiem un svētkiem - skaistā vidē jūtos ļoti labi, un es ticu, ka ģimenes tradīcijas un ieradumus pārmantos arī mani bērni. Kā māksliniece mīlu krāsas un faktūras, un tas mani uzlādē, tādēļ būtiskas ir pat nelielas detaļas un pārmaiņas, lai būtu skaistāka vide - jauna vāze vai trauks, svaigi ziedi vai augs.” Ieva stāsta, ka atliek tikai nomainīt salvetes vai dvielīti virtuvē, un māja līdz ar vides nomaiņu iegūst svaigu izskatu.

“Man jau kopš bērnības patika ieviest pārmaiņas, tādēļ tolaik pie esošajām iespējām dīvāna pārbīdīšana vai spilvendrānas nomaiņa bija vērā ņemams notikums.”

Arī grāmatas ir būtisks elements Ievas mājās. Māksliniece uzsver, ka iedvesmojas no apkārtējās vides, stila un skaistuma, savukārt vēl kāds no nozīmīgiem enerģijas un iedvesmas avotiem ir apkārtējie notikumi un labi, patīkami cilvēki. u/v Stockmann mājas preču nodaļā 4.stāvā Ievas izvēle krita par labu dizaina lampām, krēsliem un svecēm, kas ienes mājīguma un gaumes izjūtu telpā.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija