Viktors Ščerbatihs atklāj 4 pamatprincipus, kas palīdzēja novājēt

Uzturs 22.februāris 2021
 
Lauris Aizupietis/F64
Svarcēlājs, Latvijas Svarcelšanas federācijas prezidents Viktors Ščerbatihs atklājis 4 noslēpumus, kas palīdzējuši viņam kļūt slaidākam, vēstīts žurnālistes Agneses Meieres materiālā "Negribu pierast pie sliktā!" žurnālā "Ieva".

Viktors Ščerbatihs pēc sporta karjeras beigām pieņēmās svarā, taču vēlāk pamanījās no liekajiem kilogramiem atvadīties. Viņš atklājis savus četrus noslēpumus, kas palīdzējuši iegūt vēlamās ķermeņa aprises.

pexels.com

1

Viktors atklājis, ka jo vairāk darbojies sporta zālē, jo labāk esot samazinājies svars. Arī tad, ja dažkārt pamielojies ar kādu bulciņu.

pexels.com

2

Ļoti svarīgi esot ēst normālas porcijas un nepārēsties. Tad iespējams mieloties arī ar it kā "aizliegtajiem" produktiem - maizi, kartupeļiem, bulciņām. Taču jāievēro kādas nianses- saldumus ēst tikai līdz pusdienlaikam un vismaz pusotru stundu pēc tam nedrīkst ēst neko citu.

pexels.com

3

Viktors pamanījis, ka sievietēm svarīgi ir nekad neteikt, ka viņas "sēž uz diētas". Esot jāsaka, ka veselīgi ēd. Izskaidrojuma īsti neesot, bet tas strādājot.

pexels.com

4

Svara samazināšanai ļoti palīdzot bokss, pārliecināts ir Viktors un atklāj, ka reiz treniņa laikā zaudējis pat divus kilogramus.

Noderēja?1

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija