Atklāj vairāk par Anglijā nogalinātā latviešu zēna lietu

Viktorija Gabrjuna 16.decembris 2020, 12:09
 
Aivars Ķesteris/F64
13 gadus vecais zēns, kuru Lielbritānijas policija aizturēja izmeklēšanas laikā par 12 gadus vecā skolnieka Roberta Bunča slepkavību, ir atbrīvots, ziņo BBC.
BBC raksta, ka otrs slepkavībā apsūdzētais - 14 gadus vecais jaunietis - joprojām tiek apsūdzēts Roberta slepkavībā un paredzams, ka viņš 11. janvārī ieradīsies tiesā.

Likumsargi vērsās pie vietējiem Bostonas apkārtnes iedzīvotājiem: “Mēs vēlamies pateikties sabiedrībai par atbalstu. Mūsu izmeklēšana turpinās, un mēs turpinām meklēt lieciniekus vai ikvienu, kam ir videonovērošanas videomateriāli no apkārtnes."

Kā zināms, Lielbritānijas Linkolnšīras grāfistē netālu no Bostonas sestdien atrasts noslepkavots 12 gadus vecs zēns no Latvijas.

Policija identificējusi nogalināto kā Robertu Bunci, kurš agrāk dzīvojis Liepājā. Pirmdien Roberts būtu svinējis savu 13.dzimšanas dienu.

Zēns mācījās skolā Bostonā, bet slepkavība notika Fištoftas ciematā netālu no Bostonas.

Kāds ģimenes draugs laikrakstam "Mirror" atklāja, ka Robertu audzinājis vientuļais tēvs Edgars Buncis, kurš pārcēlies uz Lielbritāniju, lai nodrošinātu labāku dzīvi savam dēlam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:08

Jaunākās diskusijas