VIDEO: Jaunieši no Indijas Latvijā tiek pie pamatīga soda

tautaruna.lv 23.marts 2021, 19:30
 
F64
Pēc īsa izbrauciena ar automašīnu kāda jauniešu kompānija, kas atbraukusi no Indijas, nopelnījusi veselu lērumu sodu. Puiši uzvedušies tā, it kā Latvijas likumi uz viņiem neattiektos, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Brīvdienas naktī pie kāda Vecpilsētā novietota “Volkswagen” piestājusi policijas patruļa. Vīri tik tikko no video novērošanas centra bija saņēmuši ziņu, ka pie šā braucamrīka grozoties aizdomīga kompānija - jaunieši, iespējams, ir dzēruši un kaut kur grasās doties ar auto.

Kā mirkli vēlāk noskaidroja policisti, jaunieši bija reibuma stāvoklī. Policisti informēja, ka šādā stāvoklī nedrīkst vadīt automašīnu un jaunieši devušies prom.

Tomēr video novērošanas kameras vēl brīdi palikušas pavērstas jauniešu braucamā virzienā, kā izrādās, ne velti. Tikai piecas minūtes pēc sarunas ar policistiem kompānija atgriezusies. Bet vēl aptuveni 15 minūtes vēlāk auto izkustējies.

Policijas darbinieki nekavējoties reaģēja un paguva automašīnu apstādināt.

Kad auto atslēgas nonākušas policistu rīcībā, inspektori uz notikuma vietu izsaukuši kolēģus no ceļu policijas. Taču abi ārvalstnieki nepavisam nav bijuši mierā ar notikušo, izrādījuši nepatiku par šo sastapšanos un aktīvi centušies pierādīt ”savu taisnību”.

“Šī diskusija beidzās ar to, ka vienam no Indijas pilsoņiem darbības tika kvalificētas kā policijas darba traucēšana, un par to viņš tika aizturēts. Tātad diviem Indijas pilsoņiem no pašvaldības policijas puses ir piemēroti sodi par Covid-19 ierobežojumu neievērošanu saistībā ar to, ka viņi abi ir no dažādām mājsaimniecībām,” informē RPP Centra pārvaldes pārstāvis Vitālijs Škutāns.

Savukārt šoferim vairākus gadus būs liegts piedalīties ceļu satiksmē Latvijā, jo ceļu policisti viņa izelpā konstatējuši vairāk promiļu, nekā atļauts. Kā arī par šo pārdesmit metrus garo braucienu būs jāsaņem četriem cipariem rakstāma soda nauda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas