Dzīvesstila blogere izmēģina - kā var atpūsties Jūrmalā?

LV Blogeri 29.decembris 2018
 
Publicitātes foto
MA Maija Armaneva
 
Darba diena, kas sākas sešos no rīta, konts Instagram ar vairāk nekā 28 tūkstošiem sekotāju, telefona uzlāde trīs reizes dienā, trīs gadi bez atvaļinājuma – tā ir modes, skaistuma un dzīvesstila blogeres, Latvijas Blogeru un influenceru asociācijas dibinātājas Maijas Armanevas ikdiena. Maija zina kvalitatīvas atpūtas vērtību. Tāpat kā darbu, arī atpūtu viņa izbauda no sirds.

Maija kopā ar dzīvesbiedru Māri devās uz Jūrmalu, lai gūtu atelpu kultūras pasākumos un vairotu sievišķību un skaistumu īpašos spa rituālos. Kā viņiem klājās?

  • Tā kā viens no iedarbīgākajiem līdzekļiem noskaņojuma radīšanai un relaksācijai ir mūzika, Maija apmeklējusi koncertu Dzintaru koncertzālē: kamēr vaļējā koncertzāle devusies ziemas brīvdienās, slēgtajā mutuļo aktīva koncertdzīve. Maija baudīja Omer Avital Qantar uzstāšanos. Omeru Avitalu kritiķi dēvē par vienu no aizraujošākajām parādībām džezā pēdējo 20 gadu laikā, un arī Maija atzīst, ka koncerts bijis lielisks.
    “Bijām patīkami pārsteigti, ka mūsu mazajā Jūrmalā uzstājas viesmūziķi no Ņujorkas! Dzintaru koncertzāles Mazā zāle bija pilna, un skatītāji koncertu novērtēja ar skaļiem aplausiem.”
  • Jūrmalā Maija izbaudījusi Taizemes masāžu - vienu no Austrumu medicīnas brīnumainajām metodēm, kas balstās uz priekšstatu par enerģijas plūsmu cilvēka ķermenī. Iedarbojoties uz īpašiem punktiem un masāžas procesā izstiepjot muskuļus, meistari atjauno pārtrauktās enerģijas plūsmas, uzlabojot cilvēka pašsajūtu un vairojot iekšējo harmoniju.

    Publicitātes foto

    “Taizemes masāža tika veikta ne tikai ar četrām rokām, bet arī četrām kājām, ceļiem un elkoņiem! Sākumā bija traki, bet pēc tam - lieliska viegluma sajūta,” stāsta Maija.
  • Savukārt pēc tam viņa izmēģinājusi mazāk zināmo, bet ārkārtīgi iedarbīgo endosfēras procedūru, kuras laikā ar īpašas aparatūras un franču kosmētikas palīdzību ķermenis saņem mikrovibrācijas masāžu, kas ārstē un nostiprina vēnas un kapilārus, uzlabo asinsriti, izvada toksīnus un cīnās pret celulītu, nebojājot un nestiepjot ādu.
  • Pēc pastaigas pa rudenīgo pludmali Maija apmeklējusi Mākslas staciju Dubultos - vienīgo laikmetīgās mākslas telpu Eiropā, kas darbojas joprojām funkcionējošā dzelzceļa stacijā. Tur nesen atklāta un līdz nākamā gada februārim skatāma Miķeļa Fišera personālizstāde “Vainavas un noplicinājumi” - monumentāls, asprātīgs, ironiskas paškritikas pārpilns darbu kopums par cilvēkiem, sabiedrību un tikumiem.
    “Šī izstāde noteikti nevienu neatstās vienaldzīgu. Es to nosauktu par emociju kontrastu, bet kopumā bija interesanti pavērot, kā tumsas un pazemes tēma apvienota ar spilgtām un košām krāsām,” stāsta Maija.

    Noslēdzot atpūtu, viņa kopā ar dzīvesbiedru ieturēja vakariņas restorānā Lighthouse Jomas ielā.
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija