Blogeri iesaka - 2018. gada labākie ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi

LV Blogeri 21.decembris 2018
 
ZK Zane, Krista
 
Mēs - Zane un Krista, blogu Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty autores - aizvadītā gada garumā esam izmēģinājušas daudz un dažādus kopjošās un dekoratīvās kosmētikas produktus. Tie bijuši ļoti atšķirīgi - gan pavisam neitrāli, gan tādi, ar kuriem īsti nebija “pa ceļam”, gan tādi, kas patiesi pārsteiguši, iepatikušies un ir uz palikšanu mūsu vannas istabu plauktiņos. Arī mūsu sekotājas bieži uzdod jautājumus - ko mēs iesakām? Kas ir tāds, ko TIEŠĀM vērts izmēģināt? Un tādēļ arī tapa šis TOPS - tajā dalāmies TIKAI ar pašu LABĀKO!
Ādas attīrīšana ikdienā, dziļāka attīrīšana pāris reizes nedēļā + regulāra mitrināšana - tās ir lietas, kas ļauj uzturēt ķermeņa ādu tonusā, lai tā būtu skaista un starojoša. Papildus aplūkojām arī dažus īpašākus produktus, kas mūs uzrunājuši un šķitušu ļoti noderīgi! Te tie visi ir!

Līdzekļi ikdienas dušas rituālam

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

STENDERS Atspirdzinoša dušas želeja (250ml, 8.40€)
Ideāla ikdienas dušas želeja ķermenim un prātam! Ar 7 dažādām atspirdzinoši uzmundrinošām ēteriskajām eļļām tā burtiski pamodina un sagatavo dienai. Sastāvā - piparmētru, krūzmētru, greipfrūtu, citronu, citronzāles, saldo un rūgto apelsīnu ēteriskās eļļas, kā arī mentola kristāli svaigumam! Papildus - tai ir nevainojama konsistence, tā maigi attīra un vienlaikus mitrina ādu. Padara to maigu un gludu, bez sausuma vai savilkuma sajūtas.
BABĒ Eļļas ziepes/Oil Soap (500ml, 23,08€)
Kad āda prasa ko īpašāku. Šīs eļļas ziepes ir paredzētas sausas, iekaisušas un atopiskas ādas ikdienas kopšanai, bet lieliski der arī normālai ādai. Sastāvā - vairāk kā 40% mīkstinošu eļļu, ziepes satur Omega 3, 6 un 9 taukskābes, kā arī vitamīnu F, kas palīdz atjaunot ādas mitruma līmeni. Mums šķita - labākā dušas eļļa, ko esam mēģinājušas! Tās teicami attīra ādu, vienlaikus mīkstina, pabaro, nomierina un intensīvi kopj to. Maigs aromāts + burvīgas, stingras putas!
DOVE Micelārās dušas želejas - Sensitive skin dušas želeja un Anti-stress dušas želeja (250ml, 3.09€/ 500ml, 5.09€)
Inovatīvi produkti - micelārās dušas želejas. Galvenais atšķirīgais - tās piemērotas pat visjutīgākajām ādām. Jo micellas, kas ir šo produktu pamatā, sastāv no ūdens un piesaista taukvielas, spēj attīrīt ādu maigi, neberžot, nekairinot, saudzējot to. Abas vienlīdz jaukas - maigi attīra ādu, nekairina, nesausina. Sajūta, it kā mazgātos ar mitrinošu krēmu. Āda paliek maiga un ļoti gluda, tāda, ka prieks pieskarties!

Ķermeņa skrubji

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

STENDERS Detox ķermeņa skrubis (230g, 13.40€)
Ādas tekstūru uzlabojošs ķermeņa skrubis ar 5 ēteriskajām eļļām - dārza piparmētru, citronu, bergamotes, saldā un rūgtā apelsīna - ādas tvirtuma nostiprināšanai, glicerīnu un nīma koka ekstraktu papildu mitrinošai un atjaunojošai iedarbībai. Tam piemīt viss - burvīgs, svaigs aromāts, pietikoša abrazivitātes pakāpe, jauka tekstūra + nav problēmu ar noskalošanu! Tas ideāli attīra ādu, uzlabo tās izskatu - āda paliek gan gludāka, gan smukāka toņa ziņā. Labs sabiedrotais problēmzonu uzturēšanai “kārtībā”. Pievienotā vērtībā - skrubis ideāli palīdz arī cīņā ar ieaugušiem matiņiem!
URTEKRAM ķermeņa skrubis ar lavandu un probiotiķiem (150ml, 6.80€)
Šis ķermeņa skrubis iedarbojas ļoti maigi, taču efektīvi. Patiks visām, kurām abrazīvāki produkti pie sirds neiet. Pievienotās lactobacillus baktērijas atgriež dabīgo ādas mitruma līmeni. Lavandas aromāts ļauj baudīt mirkli. Ekalipts, rozmarīns un kumelīte remdē jutīgu ādu. Kā eksfoliants šajā skrubī pievienotas hohoba vaska pērlītes. Skrubim ir patīkama gel-veida tekstūra. Pēc tā lietošanas āda kļūst izteikti maiga un samtaina, pārklāta ar vieglu lavandas aromātu. Nav sausa, savilkta.
SKRUB Auzu kafijas skrubis (230g, 18€)
Sausais kafijas skrubis ar pievienotām eļļām un vitamīniem. Kafijā esošais kofeīns ir dabiska un aktīva viela, kas veicina šķidruma izvadi no audiem, mazina tūsku, darbojas kā antioksidants, uzlabo asins mikrocirkulāciju, mazina ādas novecošanas procesus, mazina celulītu un iedarbojas arī kā slaidinošs līdzeklis. Eļļas un vitamīni pabaro, mitrina un aizsargā ādu. Efekts - fantastisks! Āda tiek maigi, bet pamatīgi nopulēta, ļaujot skrubim iedarboties ilgāk (līdz 15 minūtēm), tā tiek uzmundrināta, mazinās tūska, uzlabojas asins mikrocirkulācija. Rezultāts ir ļoti, ļoti zīdaina un maiga, atjaunota āda ar uzlabotu tvirtumu un tekstūru!
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!