Blogeri iesaka - 2018. gada labākā dekoratīvā kosmētika

LV Blogeri 23.decembris 2018
 
ZK Zane, Krista
 

2 / 2


Dekoratīvā kosmētika lūpām

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

Rimmel London Stay Matte matēta šķidrā lūpu krāsa (5.5ml, 7.29€)
Šķidrā lūpu krāsa ar samtaini matētu finišu. Ļoti pigmentēta, pilnībā sedzoša ar noturīgu rezultātu. Kā apgalvo pats zīmols - ūdensnoturīga, skūpstu un pieskārienu noturīga. Pārbaudījām - ir! Klājas teicami, aplikātors ir ērts un parocīgs. No mūsu puses vislielākais pluss par skaistajiem toņiem un to, ka šī lūpu krāsa nesausina lūpas!
ARTDECO Perfect Color Lipstick lūpu krāsa (4g, 11.99€)
Barojoša lūpu krāsa ar intensīvu pigmentu un krēmveida tekstūru. Bagātīgā tekstūra un pigmentācija nodrošina vienmērīgu klājumu, intensīvu toni un ilgu noturību. Pārbaudījām - ballīti izturēs godam! Sastāvā esošais E vitamīns mitrina lūpas un padara tās zīdaini maigas. Īpašs prieks par eleganto metāla iepakojumu, kas skaisti izskatīsies gan kosmētikas somiņā, gan uz vannas istabas plauktiņa!
BioNike Defence Color Crystal Lipgloss lūpu spīdums (6ml, 12,98€)
Krēmīgas tekstūras lūpu spīdums ar īpaši smalkām mikropērlēm, kas izceļ formu, piešķir apjomu un sniedz komfortu. Ar kakao lipīdu ekstraktu, Moringa oleifera augu eļļu un E vitamīnu. Pieejams 6 skaistos toņos. Maigs, lūpām ļoti patīkams. Klājas labi, piešķirot lūpām viegli caurspīdīgu toni. Var nebaidīties izmēģināt tumšākus un košākus toņus - uz lūpām tie nebūs tik intensīvi. Taču - tajā pašā laikā pamanāmi! Skaists, bet ne pārlieku uzbāzīgs mirdzums, arī noturība laba. Saldens, patīkams aromāts kā papildus pluss.

Īpašie dekoratīvās kosmētikas līdzekļi

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

GOSH Primer Plus+ Skin Adapter Chameleon grima bāze (30ml, 14.89€)
Daudzfunkcionāla dekoratīvās kosmētikas bāze, kas uzlabo jebkuru sejas ādas toni, izlīdzinot un piešķirot veselīgu mirdzumu. Satur īpašu sastāvdaļu kompleksu, kas novērš brīvo radikāļu radītos bojājumus, mitrina un aizsargā ādu. Bāze ir pienbaltā tonī ar pērļu spīdumu. Uzklājot uz ādas, tā pārvēršas - atbrīvojas maigi pigmenti, kas saplūst ar ādas toni, izlīdzinot un uzlabojot to. Tiek piešķirts pavisam maigs mirdzums, āda izgaismojas. Arī pēc sajūtas bāze ir jauka - mitrina un padara ādu gludu. Var tikt lietota zem dekoratīvās kosmētikas un arī viena pati - maigam un dabiskam rezultātam, gluži kā tonējošs dienas krēms!
Catrice Glowdoskope izgaismotāju palete (4.19€)
Pieci toņi ar krēmīgām tekstūrām, kas uz ādas pārvēršas pūderī ar mirdzuma rezultātu. Ļoti kārdinoši, mirdzoši toņi, no pērļainiem līdz pat zeltainiem. Super-universāli - derēs gan sejas konturēšanai, izgaismošanai, gan vaigu kauli izcelšanai, arī acīm, zem uzacīm un pat… lūpām! Ar vienu vārdu sakot - jebkur, kur vēlies piešķirt mirdzumu!
GOSH Mix&Fix Colour Drops korektors sejai, Dark (30ml, 18.89€) un GOSH Mix&Fix Colour Drops korektors sejai, Light (30ml, 18.89€)
Izmēģinājām un pārliecinājāmies - šiem produktiem ir jābūt jebkuras dāmas kosmētikas maciņā! Ikvienai taču ir bijis tā, ka tonālais krēms pavisam nedaudz, bet neatbild ādas tonim, vai ne? Lūk šie unikālie pilieni ļauj pielāgot tonālo krēmu vai krēmveida pūderi savam ādas tonim par 100%! Tos nepieciešams pavisam nedaudz, sākot ar pavisam mazu mazītiņu pilīti, sajaucot ar savu tonālo krēmu, tad skatoties, vai tonis atbilst un turpinot pēc nepieciešamības. Ļauj vienu un to pašu tonālo krēmu lietot cauru gadu - neatkarīgi no ādas iedeguma pakāpes!


Izvērstākas un detalizētākas atsauksmes par produktiem meklē mūsu blogos - Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty- pēc atslēgas vārdiem/ar “meklētāja palīdzību”!
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija