Kā pagatavot šokolādes glazūru

LV Blogeri 5.maijs
 
Pixabay
Ilze Šteinfelde
 
Pagatavo pats!

Sastāvdaļas:

  • Cukurs: 30 g
  • Sviests: 30 g
  • Piens: 30 g
  • Kakao pulveris: 14 g

Pagatavošana:

  1. Katliņā samaisa pienu, cukura, kakao un sviesta, un visu uzkarsē. Lai ieguū viendabīgu glazūri, tā jāklāj silta.
  2. Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija