Kā būt stilīgākajam līgotājam! Modes blogere dalās ar padomiem

LV Blogeri 21.jūnijs 2019
 
F64
Līgo un Jāņu svētki strauji tuvojas, bet vai esat sagatavojuši šī gada tendencēm atbilstošu svētku tērpu? Lai varētu sevi nodēvēt par stilīgu līgotāju - kā „no modes žurnāla vāka”, tirdzniecības centrs "Spice" kopā ar modes blogeri Ditu Graudu, sagatavojis vairākus ieteikumus modīga Jāņu nakts apģērba izvēlē kā sievietēm, tā vīriešiem.

Tradicionālo par stilīgo

"Lina apģērbs ir ieguvis ne tikai dažādas formas, bet arī krāsas. Līgo svētkus tradicionāli sagaida latviskā tautas tērpā, bet nu ir pienācis laiks veidot moderno tautas tērpu no krāsainiem lina svārkiem, krekliem un kleitām. Vīriešiem piestāvēs lina krekls, bikses, šorti un pat žakete. Lai piešķirtu tēlam asumu, linu var kombinēt ar sportiska stila apaviem vai cepurēm."

Džinsa apģērbs

"Džinsa apģērbs nav nekas jauns vai neredzēts, tā ir klasika, kas neiziet no modes, un pat Līgo svētku laikā Tu vari izskatīties moderni, tas ir ne tikai praktisks, bet arī stilīgs. Papildini Jāņu tērpu ar kādu stilīgu džinsa jaku, piemēram, klasiskā baltā vai melnā krāsā, vai izvēlies ko spilgtāku, sarkano vai neona krāsas. Arvien biežāk pāri saskaņojas dodoties uz kopīgām svinībām - vīrietim labi izskatīsies bēšs vai haki krāsas džinsa apģērbs, ko iespējams kombinēt ar klasisko balto kreklu un prievīti svētku noskaņai."

Kombinezoni - ērti un praktiski

"Svētku laiks ir aktīvs, daudz darāmā, dejas un rotaļas, tāpēc, lai arī dāmas visā varētu piedalīties un justos ērti, kombinezons būs stilīgs apģērbs, ko var kombinēt gan ar košām pastalām, gan sportiska stila apaviem."

Raksti - jautrs eksperiments

"Lai svētku laikā izceltos ne tikai ar jautru noskaņojumu, bet arī stilu, vīriešiem labāk izvēlēties kreklus ar dažādām apdrukām. Nebaidies eksperimentēt, savienojot rakstus gan apģērba augšdaļā, gan apakšdaļā. Svētku laikam piestāvēs gan ziedu motīvi, gan jūrnieku stila līnijas."

Aksesuāri dāmām, stilīgi apavi kungiem

"Daiļā dzimuma pārstāvēm lielisks svētku tērpa papildinājums ir stilīgi aksesuāri - krāsainas brilles, dažādas galvas rotas un lakatiņi. Ja Līgo svētkos tērpies baltā kreklā, tautastērpā un rožu vainadziņā, tad koptēlam piestāvēs, piemēram, sarkanas brilles un tādas pašas krāsas sandales. Vīrieši ir tie, kuriem svētku laikā ir aktīvi jādarbojas - gaļas cepšana, ugunskura kuršana, tāpēc svarīgi izvēlēties piemērotus apavus. Siltākam laikam būs piemērotas sandales. Tagad modē ir vienkrāsainas sportiska stila sandales ar košākiem akcentiem. Savukārt, lietainā laikā vislabākā izvēle būs vecie, labie gumijas zābaki, kuri pieejami daudz un dažādās krāsās, kā arī garumos."

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija