Populāri Latvijas stilisti dalās ar ieteikumiem rudens garderobes veidošanai

LV Blogeri 18.septembris 2019
 
pixabay
Izcelt šoruden savu personību ar modes palīdzību aicina Latvijā iecienīti stilisti Aleksandrs Pavlovs, Dace Krieviņa-Bahmane, Anita Altmane vides un telpu dekoratore Baiba Prindule-Rence, kā arī dzīvesstila influencere, TV žurnāliste un divu bērnu māmiņa Kristīne Virsnīte, akcentējot sezonas aktualitātes Stockmann kolekcijās - bēšais ar bēšo, silti adījumi, puķainas kleitas ar sporta apaviem, rūtis klasiskajā stilā apvienojumā ar sportiskiem elementiem, rotaļīgums un bezrūpība pretstatā vīrišķīgiem griezumiem un faktūrām, kā arī vienmēr aktuālais džinss.

Bēšā 50 nokrāsas šoruden!

“Bēšs tonis vienmēr bijis mana vājība - tas attiecas gan uz apģērbu, gan aksesuāriem,” atklāja, stiliste un modes dizainere Dace Krieviņa-Bahmane, izceļot smilšu toni kā vienu no galvenajiem Stockmann šīs sezonas kolekciju vadošajiem trendiem.

“Līdz ar laiku modes pasaulē krēmkrāsas popularitāte ir augusi, līdz šobrīd izcīnīts tāds kā triumfs - ierindojoties blakus melnajam un baltajam. Veidojot tērpu komplektus, koptēlā var būt dažādas bēšā toņa nianses, ko iesaku atsvaidzināt ar košas krāsas akcentiem kā sarkans, zils, dzeltens, tādēļ garlaicīgi nebūs!” Jāuzsver, ka, izvēloties apģērbu un aksesuārus šajā tonī, tie nezaudēs savu aktualitāti arī pēc 10 vai 20 gadiem, uzsver Dace un izceļ bēša toņa augstpapēžu laiviņkurpes kā neiztrūkstošu katras sievietes garderobes must have!

View this post on Instagram

A post shared by Dace Krievina-Bahmane (@dacebahmane) on

Miksēt atļauts! Atjautīgi savienoti pretpoli un pretstati

Strīpas ar dzīvnieku rakstiem un austrumu apdrukas ar kādu īpašu akcentu - šosezon var kombinēt dažāda stila un izpildījuma apģērbus. Anita Altmane - modes eksperte un stiliste uzsver, ka katra jaunā modes sezona nāk ar iedvesmas vilni, svaigām idejām un aktualitāšu akcentiem. “Šī rudens bagātīgais tendenču sortiments ir spilgts piemērs tam, ka raibajā piedāvājumu klāstā būs lietas, kurās iemīlēties un kuras kā piemērotas sev atrdīs gan izsmalcinātas biznesa sievietes, gan zinošas modes dāmas.

Aktuālu un modernu tēlu noteikti var raksturot caur atjautīgi savienotiem pretpoliem, tādēļ zaļā gaisma drosmīgām stilu kombinācijām. Klasika rotaļājas ar sportiskiem elementiem un minimālisms draudzējas ar romantiskiem motīviem. Jaudīga plecu līnija, eleganti grafiski raksti, stilu eklektika un košu krāsu eksplozija būs pa spēkam ikkatrai modes mīļotājai, kura vēlas atrast un izcelt tieši savu personību.

View this post on Instagram

A post shared by ANITA ALTMANE � (@anitaaltmane) on

Lauz priekšstatus! Bezrūpība un romantika pretstatā vīrišķīgām faktūrām

Aleksandrs Pavlovs, modes eksperts un tērpu dizaineris šosezon aicina kungus neapstāties un eksperimentēt ar savu ārējo stilu. “Būt atšķirīgiem un interesantiem tagad ir aktuāli kā nekad agrāk, un to realizē ne tikai sievietes - to aktīvi dara arī mūsdienīgi vīrieši. Tumšajā, drūmajā rudens un ziemas sezonā rotaļīguma un bezrūpības piesitieni garderobē atvieglo vīrieša koptēlu.” Stāsta Aleksandrs un iesaka savienot romantiskās, vieglās faktūras un krāsas ar vīrišķīgām detaļām un formām, tādējādi ļaujot izrauties no ikdienas pelēcīguma un vienveidības. “Jauns stils ir oriģināls risinājums atkāpties no ierastā, jo pamainīt sevi ar stila palīdzību ir vienkāršāk, nekā ar uzvedību.” Aleksandrs piebilst.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandrs Pavlovs (@alexander.pavlov.ap) on

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija