Kārums ziemai - āboli ar kanēli

LV Blogeri 5.oktobris
 
cookbook.ilaipa.lv
Ilze Šteinfelde
 
Izmēģini un nobaudi!

Sastāvdaļas:

  • Āboli: 20 gab
  • Cukurs: 1000 g
  • Kanēlis, malts: 5 g

Pagatavošana:

  1. Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos vai sarīvē.
  2. Katlā ielej mazliet ūdens, lai vārījums nepiedegtu.
  3. Ābolus ieliek katlā, liek vārīties, pa laikam apmaisot.
  4. Kad āboli izšķ izšķīduši, pieber klāt cukuru un turpina vārīt, līdz sāk veidoties biezenis.
  5. Kad ievārījums gatavs, pievieno kanēli un vēl pāris mīnūtes pavāra.

Avots: cookbook.ilaipa.lv

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Paldies, Ilze! Noteikti izmēģināšu.

7.oktobris Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija