Neparasta recepte: cīsiņi barankās
cookbook.ilaipa.lv
Izmēģini un nogaršo
Sastāvdaļas:
- Barankas: 200 g
- Cīsiņi: 200 g
- Tomātu mērce: 50 g
- Majonēze: 100 g
- Siers: 100 g
- Piens: 200 g
- Paprika: 1 gab
Pagatavošana:
- Barankas uzmauc uz cīsiņiem un uz 15 minūtēm cīsiņus ar visām barankām iemērc pienā.
- Tad cīsiņus ar visām barankām izņem no piena un uzliek tos uz cepešpannas. Uz barankotā katra cīsiņa uzliek tomātu mērci, tad no visām pusēm to apsmērē ar majonēzi.
- Virsū uzliek paprikas ripiņu un siera šķēlīti.
- Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.
Komentē