Neparasta recepte: cīsiņi barankās

LV Blogeri 10.oktobris 2019
 
cookbook.ilaipa.lv
Ilze Šteinfelde
 
Izmēģini un nogaršo

Sastāvdaļas:

  • Barankas: 200 g
  • Cīsiņi: 200 g
  • Tomātu mērce: 50 g
  • Majonēze: 100 g
  • Siers: 100 g
  • Piens: 200 g
  • Paprika: 1 gab

Pagatavošana:

  1. Barankas uzmauc uz cīsiņiem un uz 15 minūtēm cīsiņus ar visām barankām iemērc pienā.
  2. Tad cīsiņus ar visām barankām izņem no piena un uzliek tos uz cepešpannas. Uz barankotā katra cīsiņa uzliek tomātu mērci, tad no visām pusēm to apsmērē ar majonēzi.
  3. Virsū uzliek paprikas ripiņu un siera šķēlīti.
  4. Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija